Populärast - Vanligen förekommande frågor

Ändra spel ger dig möjligheten att lägga till, byta eller ta bort val på levande spel, både före matchstart samt under spelets gång. Du kan också använda funktionen för att ändra din speltyp till ett flervalsalternativ. Till exempel kan du ändra dina levande tripplar till tre dubblar.

Besök vår sida Ändra spel för mer information samt fullständiga regler och villkor.

Var god och kontakta oss för att få hjälp med att återställa din fyrsiffriga säkerhetskod.

Då du kontaktar oss kommer vi att be dig bekräfta några kontospecifika- och personliga uppgifter för att kunna verifiera din identitet och återställa kontots säkerhetskod.

Du kommer att behöva bekräfta följande uppgifter:

– Ditt användarnamn
– Ditt fullständiga namn
– Ditt födelsedatum
– Den första raden i din adress samt ditt postnummer
- Den e-postadress eller telefonnummer som finns registrerat på ditt konto
– Datum och belopp för din senaste insättning eller ditt senaste uttag på spelkontot, eller de fyra sista siffrorna i den betalningsmetod du har registrerat på ditt konto (t.ex. kreditkortsnummer).
– Ett nytt fyrsiffrigt säkerhetsnummer som du vill registrera till ditt konto.

För att få en erinran om ditt användarnamn eller för att återställa ett glömt lösenord, använd vår funktion Glömt ditt lösenord?.

Om du inte kan komma ihåg ditt fyrsiffriga säkerhetsnummer, vänligen kontakta oss för ytterligare hjälp.

Med funktionen Stäng spel ges du ökad kontroll över dina satsningar då du kan få ut pengar innan spelet avgörs. När funktionen finns tillgänglig kan du stänga spelet helt och hållet, eller delvis stänga ditt spel och därmed lämna återstoden av din insats som levande.

Du kan även ställa in en regel för att stänga eller delvis stänga ditt spel automatiskt, där stängningsbeloppet som erbjuds når ett valt värde.

För att få ytterligare information samt fullständiga regler och villkor, kan du besöka sektionen Stäng spel.

Touch ID ger dig möjlighet att logga in i bet365-appen snabbt och säkert med ditt fingeravtryck. Denna funktion finns tillgänglig på kompatibla Apple iOS-enheter.

För att kunna använda Touch ID, måste funktionen vara aktiverad i inställningar på din enhet. Detta kan göras genom att välja Inställningar, Touch ID och lösenkod och följa instruktionerna på skärmen för att skanna och spara ditt fingeravtryck.

Logga därefter in i bet365-appen som vanligt och du kommer att få ett popup-meddelande med alternativet att logga in snabbare med Touch ID. Tryck på Använd Touch ID i popup-meddelandet för att aktivera funktionen för framtida inloggningar.

När Touch ID är aktiverat öppnar du appen, trycker på hemknappen och i de fall ditt fingeravtryck överensstämmer kommer du att loggas in på ditt konto.

Vill du inte längre använda Touch ID för att logga in kan du stänga av funktionen via rullgardinsmenyn Tjänster uppe i det högra hörnet av bet365-appen.

Behåll mig inloggad ger dig tillgång till ditt konto hos bet365 utan att du behöver skriva in dina inloggningsuppgifter varje gång du öppnar bet365 på din mobil eller surfplatta.

För att aktivera funktionen behöver du välja Behåll mig inloggad i popup-meddelandet och sedan logga in med ditt användarnamn och lösenord.

För att inaktivera funktionen behöver du bara logga ut och nästa gång du vill ha tillträde till ditt konto kommer du att behöva skriva in ditt användarnamn och lösenord.

För att uppfylla våra juridiska skyldigheter samt garantera säkerheten på konton är det viktigt att vi identifierar våra kunder. För att kunna göra detta kan vi be om identifikation från våra kunder.

Detta kallar vi för vår identifieringsprocess (Know Your Customer, KYC). Gå till den relevanta sidan Identifieringsprocess (KYC) där du finner information om våra krav beträffande identifieringsprocessen samt instruktioner för en smidigare verifieringsprocess.

Verifieringen måste fullbordas innan uttag kan göras.

Det snabbaste sättet för dig att verifiera dina dokument är att ladda upp dem i sektionen Identifieringsprocess på webbplatsen. Vi siktar på att granska dina dokument inom 48 timmar. På grund av stor arbetsbörda kan det dock ta upp till 72 timmar för oss att genomföra granskningen. Så fort den är klar kommer vi att informera dig via e-post.

Om du inte kan använda funktionen för att ladda upp dokument kan du ta en bild med din mobil eller kamera och skicka den till oss via e-post till documents@bet365.com. Kom ihåg att inkludera ditt användarnamn samt ditt fyrsiffriga säkerhetsnummer och säkerställ att dokumentet inte är suddigt eller otydligt.

Du kan sätta in belopp via sektionen Insättning. Därifrån kan du lägga till eller ändra betalningsuppgifter.

Har du registrerat ett konto- eller kreditkort för att finansiera ditt konto, lagras kortinformationen på ditt konto för framtida transaktioner. Du kommer också ha möjlighet att använda den praktiska funktionen Snabbinsättning. Då du försöker placera ett spel, men inte har ett tillräckligt saldo, kommer du ges möjligheten att ange ditt korts säkerhetsnummer (även kallat CV2, de tre siffrorna som anges på baksidan av kortet bredvid signaturfältet) vilket genomför en insättning av relevant belopp.

Upplever du problem då du försöker sätta in pengar till ditt konto ber vi dig besöka sektionen för nekade insättningsförsök för att få ytterligare hjälp.

Du kan finansiera ditt konto hos bet365 med hjälp av ett brett utbud av betalningsmetoder, inklusive konto- och kreditkort, banköverföringar, förbetalda kuponger samt elektroniska plånböcker. För att få ytterligare information angående tillgängliga betalningsmetoder kan du besöka sektionen för Betalningar vars länk du hittar i hjälpmenyn, alternativt kan dessa uppgifter hittas här.

Behandlingstiden av ditt uttag från ditt konto hos bet365 kan variera beroende på betalningsmetoden. Till exempel fullbordas ett uttag via konto- eller kreditkort normalt inom 2 – 5 arbetsdagar som ett resultat av bankens hanteringsprocedur. Ett uttag som sker via Skrill tar endast 24 timmar.

För att få ytterligare information angående tillgängliga betalningsmetoder kan du besöka sektionen för betalningar vars länk du hittar i hjälpmenyn, alternativt kan dessa uppgifter nås härifrån.

Kan du inte använda din bonus efter att du har begärt den, ber vi dig kontrollera ifall du har:

1. Uppfyllt bonusens kvalifikationsvillkor
2. Uppfyllt det initiala insatskravet för insättningen som låser upp dina bonuspengar

Se över specifika regler och villkor för ditt aktiva erbjudande på ditt konto via din Transaktionshistorik för bonus.

Vi strävar alltid efter att rätta spel så fort som möjligt, för en del marknader behöver vi dock invänta de officiella resultaten innan vi kan rätta spelen, vilket kan orsaka en mindre fördröjning. Vi siktar på att rätta alla Liveoddsspel under evenemangets gång, och övriga spel inom en timma från det att evenemanget har avslutats, då resultatet finns tillgängligt.

Vi har en särskild avdelning för Regler som du kan nå via menyn Tjänster i det övre högra hörnet > Hjälp > Regler, alternativt kan du nå informationen genom att klicka här.