Populärast - Vanligen förekommande frågor

Ändra spel ger dig möjligheten att lägga till, byta eller ta bort val på levande spel, både före matchstart samt under spelets gång. Du kan också använda funktionen för att ändra din speltyp till ett flervalsalternativ. Till exempel kan du ändra dina levande tripplar till tre dubblar.

Besök vår sida Ändra spel för mer information samt fullständiga regler och villkor.

Var god och kontakta oss för att få hjälp med att återställa din fyrsiffriga säkerhetskod.

Då du kontaktar oss kommer vi att be dig bekräfta några kontospecifika- och personliga uppgifter för att kunna verifiera din identitet och återställa kontots säkerhetskod.

Du kommer att behöva bekräfta följande uppgifter:

– Ditt användarnamn
– Ditt fullständiga namn
– Ditt födelsedatum
– Den första raden i din adress samt ditt postnummer
- Den e-postadress eller telefonnummer som finns registrerat på ditt konto
– Datum och belopp för din senaste insättning eller ditt senaste uttag på spelkontot, eller de fyra sista siffrorna i den betalningsmetod du har registrerat på ditt konto (t.ex. kreditkortsnummer).
– Ett nytt fyrsiffrigt säkerhetsnummer som du vill registrera till ditt konto.

För att få en erinran om ditt användarnamn eller för att återställa ett glömt lösenord, använd vår funktion Glömt ditt lösenord?.

Om du inte kan komma ihåg ditt fyrsiffriga säkerhetsnummer, vänligen kontakta oss för ytterligare hjälp.

Med funktionen Stäng spel ges du ökad kontroll över dina satsningar då du kan få ut pengar innan spelet avgörs. När funktionen finns tillgänglig kan du stänga spelet helt och hållet, eller delvis stänga ditt spel och därmed lämna återstoden av din insats som levande.

Du kan även ställa in en regel för att stänga eller delvis stänga ditt spel automatiskt, där stängningsbeloppet som erbjuds når ett valt värde.

För att få ytterligare information samt fullständiga regler och villkor, kan du besöka sektionen Stäng spel.

Touch ID ger dig möjlighet att logga in i bet365-appen snabbt och säkert med ditt fingeravtryck. Denna funktion finns tillgänglig på kompatibla Apple iOS-enheter.

För att kunna använda Touch ID, måste funktionen vara aktiverad i inställningar på din enhet. Detta kan göras genom att välja Inställningar, Touch ID och lösenkod och följa instruktionerna på skärmen för att skanna och spara ditt fingeravtryck.

Logga därefter in i bet365-appen som vanligt och du kommer att få ett popup-meddelande med alternativet att logga in snabbare med Touch ID. Tryck på Använd Touch ID i popup-meddelandet för att aktivera funktionen för framtida inloggningar.

När Touch ID är aktiverat öppnar du appen, trycker på hemknappen och i de fall ditt fingeravtryck överensstämmer kommer du att loggas in på ditt konto.

Vill du inte längre använda Touch ID för att logga in kan du stänga av funktionen via rullgardinsmenyn Tjänster uppe i det högra hörnet av bet365-appen.

Behåll mig inloggad ger dig tillgång till ditt konto hos bet365 utan att du behöver skriva in dina inloggningsuppgifter varje gång du öppnar bet365 på din mobil eller surfplatta.

För att aktivera funktionen behöver du välja Behåll mig inloggad i popup-meddelandet och sedan logga in med ditt användarnamn och lösenord.

För att inaktivera funktionen behöver du bara logga ut och nästa gång du vill ha tillträde till ditt konto kommer du att behöva skriva in ditt användarnamn och lösenord.

För att uppfylla våra juridiska skyldigheter samt garantera säkerheten på konton är det viktigt att vi identifierar våra kunder. För att kunna göra detta kan vi be om identifikation från våra kunder.

Detta kallar vi för vår identifieringsprocess (Know Your Customer, KYC). Gå till den relevanta sidan Identifieringsprocess (KYC) där du finner information om våra krav beträffande identifieringsprocessen samt instruktioner för en smidigare verifieringsprocess.

Verifieringen måste fullbordas innan uttag kan göras.

Har du skickat in dina dokument via uppladdningsfunktionen i sektionen Identifieringsprocess på webbplatsen, siktar vi på att granska dina dokument inom 48 timmar. När granskningen är klar kommer vi att informera dig via e-post.

Vi ber dig notera att på grund av stor arbetsbörd kan det ta upp till 72 timmar för oss att genomföra granskningen. Så fort den är klar kommer vi att informera dig via e-post.

Skulle du redan ha skickat in dina dokument via e-post går verifieringen av ditt konto att skynda på genom att du även laddar upp dina dokument via sektionen Identifieringsprocess på webbplatsen.

När du är inloggad kan sektionen Identifieringsprocess nås via menyn Tjänster i det övre högra hörnet > Mitt konto > Ditt konto > Identifieringsprocess, alternativt kan den nås här om du är inloggad på en dator.

För att göra en insättning på ditt konto hos bet365 behöver du först logga in, därefter klickar du på Insättning i menyn Tjänster i det övre högra hörnet på sidan, alternativt kan du klicka här ifall du är inloggad. På det viset kommer du till insättningssidan i avdelningen Mitt konto. Därifrån kan du välja önskad insättningsmetod, ange relevanta betalningsuppgifter samt registrera metoden till ditt konto.

Har du registrerat ett konto- eller kreditkort som din betalningsmetod, kan du använda snabbinsättningsfunktionen som finns tillgänglig för samtliga enheter. Då du försöker placera ett spel, men inte har ett tillräckligt saldo, kommer du ges möjligheten att ange ditt korts säkerhetsnummer (även kallat CV2, de tre siffrorna som anges på baksidan av kortet bredvid signaturfältet) vilket genomför en insättning av relevant belopp utan att du behöver lämna kupongen för att gå till insättningssidan.

Upplever du problem då du försöker sätta in pengar till ditt konto hos bet365 ber vi dig kontakta oss så hjälper vi till med att lösa detta åt dig.

Du kan finansiera ditt konto hos bet365 med hjälp av ett brett utbud av betalningsmetoder, inklusive konto- och kreditkort, banköverföringar, förbetalda kuponger samt elektroniska plånböcker. För att få ytterligare information angående tillgängliga betalningsmetoder kan du besöka sektionen för Betalningar vars länk du hittar i hjälpmenyn, alternativt kan dessa uppgifter hittas här.

Behandlingstiden av ditt uttag från ditt konto hos bet365 kan variera beroende på betalningsmetoden. Till exempel fullbordas ett uttag via konto- eller kreditkort normalt inom 2 – 5 arbetsdagar som ett resultat av bankens hanteringsprocedur. Ett uttag som sker via Skrill tar endast 24 timmar.

För att få ytterligare information angående tillgängliga betalningsmetoder kan du besöka sektionen för betalningar vars länk du hittar i hjälpmenyn, alternativt kan dessa uppgifter nås härifrån.

Saker du bör hålla i åtanke då du begär en bonus är: har du uppfyllt kvalifikationskraven för relevant bonus, har du angett korrekt erbjudandekod på tio tecken, har du uppfyllt det första omsättningskravet för insättningen så att bonusbeloppet låses upp?

Du kan se specifika regler och villkor för samtliga aktiva erbjudanden på ditt konto under Transaktionshistorik för bonus. Du når sidan genom att öppna menyn Tjänster i det övre högra hörnet > Mitt konto > Erbjudanden > Transaktionshistorik för bonus, alternativt kan du hitta informationen här ifall du är inloggad på en dator.

Vi strävar alltid efter att rätta spel så fort som möjligt, för en del marknader behöver vi dock invänta de officiella resultaten innan vi kan rätta spelen, vilket kan orsaka en mindre fördröjning. Vi siktar på att rätta alla Liveoddsspel under evenemangets gång, och övriga spel inom en timma från det att evenemanget har avslutats, då resultatet finns tillgängligt.

Vi har en särskild avdelning för Regler som du kan nå via menyn Tjänster i det övre högra hörnet > Hjälp > Regler, alternativt kan du nå informationen genom att klicka här.

För att placera en singel, gör ditt val av sport i menyn och välj sen din marknad. För att lägga till valet till kupongen till höger behöver du bara klicka på oddset. Väl på kupongen kan du ange den insats du vill riskera. För att bekräfta, klicka på Spela.