Cookiespolicy

bet365:s webbplats (hemsida) använder cookies för att leverera en bättre och mer personifierad service till sina användare.

Cookiespolicyn förklarar vad cookies är, hur de används på webbplatsen och hur man hanterar användandet av dem.

Vad är en cookie?

Cookies är små textfiler som innehåller små mängder av information som skickas och lagras i din dator, smartphone eller annan enhet som används när du besöker en webbplats. Cookies skickas sedan tillbaka till den ursprungliga webbplatsen på varje påföljande besök eller till en annan webbplats som känner igen dessa. Cookies är användbara eftersom de tillåter en webbplats att känna igen en användares enhet.

Du kan ta del av mer information angående cookies på www.allaboutcookies.org

Användning av cookies på webbplatsen

Cookies används på webbplatsen för ett antal olika skäl. Detta inkluderar, men är inte begränsade till, följande:

(i) för att tillåta användare att logga in på sitt konto hos bet365;
(ii) för att tillåta användare att välja inloggningspreferenser;
(iii) för att övervaka och samla information om transaktioner som görs på webbplatsen; och
(iv) för att bekämpa bedrägeri och för att generellt skydda integriteten hos användare.

Cookies används vanligtvis för att förbättra och förstärka användarupplevelsen. Några av de cookies vi använder är avgörande för att webbplatsen ska fungera.

bet365:s användande av cookies på webbplatsen faller i följande kategorier:

Sessionshantering - dessa cookies är nödvändiga för att möjliggöra användandet av webbplatsen och hanterar sessionsinformation samt gör det möjligt för användare att navigera genom webbplatsen.

Funktionalitet - dessa cookies lagrar information som gör det möjligt för oss att komma ihåg användarinställningar som till exempel språk, sorteringsalternativ, och media-inställningar. De används också för att förbättra användarens upplevelse som till exempel att stoppa samma meddelande att visas för användaren två gånger.

Bedrägeribekämpning - dessa cookies lagrar information som hjälper oss att stoppa bedrägerianvändande av webbplatsen.

Spårning - dessa cookies lagrar information om hur användaren landade på webbplatsen. Detta gör vi för att på lämpligt sätt kunna betala våra Affiliates.

Analys – dessa cookies gör det möjligt för oss att känna igen samt räkna antalet användare, samt se hur användare rör sig runt på webbplatsen. Detta hjälper oss att förbättra sättet på vilket Webbplatsen fungerar, till exempel genom att försäkra att användare finner vad de letar efter på ett enkelt vis, samt för att erbjuda reklam samt information som är mer relevant för varje individuell användare samt deras intressen och därefter övervaka hur effektivt reklamen samt informationen mottas.

bet365 kan, då och då, använda noggrant utvalda spårnings- samt analys-cookies från tredjepart för att hjälpa till med att förbättra Webbplatsen samt bet365:s tjänster till användare.

När länkar tillhandahålls på webbplatsen till tredje partens webbplatser är det viktigt att komma ihåg att dessa har sina egna cookies och integritetpolicys som kommer styra all information som du kan komma att överlämna. Väljer du att använda någon länkande tredje partens webbplats, vänligen läs om deras cookies och integritetspolicy i förhand.

Hantera cookies

Önskar du radera cookies som redan lagrats på din dator eller stoppa cookies som håller reda på ditt surfingmönster på webbplatsen kan du göra så genom att ta bort dina befintliga cookies och/eller ändra webbläsarens integritetsinställningar (processen som följer kan komma att skilja sig från webbläsare till webbläsare). Vill du ha mer information om hur du inaktiverar cookies eller ändrar dina integritetsinställningar kan du besöka www.allaboutcookies.org. Din webbläsares hjälpfunktion ska också informera om hur du gör detta.

Observera, genom att radera våra cookies eller inaktivera våra framtida cookies kommer du inte komma åt vissa områden eller funktioner på webbplatsen. Till exempel, om din webbläsare är inställd på att avaktivera sessions-cookies kommer du inte kunna logga in på ditt konto hos bet365.

Detaljer över hur bet365 skyddar din integritet finns i vår integritetspolicy.