Games room regler

bet365s generelle regler skal benyttes ved alle eventualiteter hvor reglene under ikke gjelder.  Med mindre annet er nevnt, gjelder alle reglene nedenfor for alle spill på Games-siden.

Med forbehold om at de Generelle Reglene ikke spesifiserer annet, vil maksimum gevinst utbetalt til en kunde eller gruppe/syndikat av kunder, inkludert spill fra samme kilde og/eller kunder med flere konti, være £100 000 (eller tilsvarende i annen valuta) per dag.

Når et spill er bekreftet av bet365, kan det ikke endres eller kanselleres av kunden. bet365 forbeholder seg retten til å kansellere et hvilket som helst spill.Dersom ett spill skulle bli frakoblet uansett årsak etter en innsats har blitt plassert,har spilleren 8 minutter til opprette forbindelsen igjen, ellers vil spillet bli avgjort som tapt. En spiller kan se resultatet av spillet når det har blitt ferdigspilt, i deres Historikk.

For Deal or No Deal vil spillet automatisk slå til på bankens siste tilbud hvis brukeren ikke logger inn igjen innen 8 minutter for å fortsette spillet.

Spill plassert på Pool42 vil være gyldig uavhengig av om kunden er tilkoblet bet365games under trekningen eller ikke. Dersom spillet ditt ikke når serveren tidsnok for angitt trekning , vil en beskjed om dette vises på skjermen. Du vil da få muligheten til å plassere spillet i den neste tilgjengelige trekningen. bet365 forbeholder seg retten til å utsette en hvilken som helst trekning og trekke tilbake hvilken som helst del av spillet når som helst. Ved utsatte trekninger vil plasserte spill fortsatt være gyldige.

Hvis et Hi-Lo spill blir avbrutt når som helst ved at spillkonsoll vinduet blir lukket eller på noen annen måte, vil systemet avslutte spillet som et tapende spill. Dersom et spill er i gang og du ikke velger 'Høyere' eller 'Lavere' innenfor en periode på 8 minutter vil spillet avsluttes og dine gevinster samles opp.

Dersom ett Hold'em or Fold'em spill blir frakoblet, vil spillerens hånd automatisk bli kastet.

Om to spillere kommer til en "Grand" samtidig i 'Race To a Grand', i samme hånd, vil spilleren som sitter nærmest til venstre for dealeren vinne.

Enhver frakobling på The X Factor: Steps To Stardom slotsmaskinen under Live Final bonusrunden vil bli avgjort som det endelige tilbudet som anslått av RNG (Random Number Generator).

Spill spilt på IGT MegaJackpots® titler er gjenstand for leverandørens regler og vilkår, som kan finnes på følgende nettside:
https://platform.gi.rgsgames.com/Common/HTML/TC/MJP_GI_2015.html

De inkluderte spillene er som følger:
• Cleopatra MegaJackpots
• Isle O’Plenty MegaJackpots
• Siberian Storm MegaJackpots
• Star Lanterns MegaJackpots
• Wolf Run MegaJackpots

bet365 forbeholder seg retten til å endre oddsen til hvilket som helst spill, når som helst.

Spill vil ikke bli bekreftet dersom du ikke har nok midler på kontoen.

Feil annulerer alle utbetalinger og spill.

Sist oppdatert 02.10.2017.