Ta en pause

Pause

Om du ønsker å ta en kort pause fra å spille på odds og gamingprodukter hos oss, kan du gjøre det ved å ta en pause. Dette lar deg stenge kontoen din for en spesifisert tidsperiode på 24 timer, 48 timer, 7 dager eller 30 dager.

Når du starter pausen din, vil du ikke lenger kunne bruke kontoen din til spill eller gaming. Du vil, i midlertid, kunne logge inn på kontoen din for å gjøre uttak av eventuell gjenværende saldo. Det vil ikke være mulig å re-aktivere kontoen din, før pause-perioden er avsluttet.

Om du føler du er i faresonen for å utvikle et spilleproblem eller tror du allerede har et spilleproblem, bør du bruke selvekskludering.

For å ta en pause: Vennligst gå til seksjonen Kontroller for ansvarlig spilling i Min Konto og deretter velge Pause.

Selvekskludering

Hvis du føler at du er i faresonen for å utvikle et spilleproblem eller du tror du allerede har et spilleproblem, kan du vurdere selvekskludering.

Hvis du ønsker å slutte å spille for en annen grunn, bør du tenke på å ta en Pause eller Kontostengning.

Selvekskludering lar deg stenge kontoen din, for en spesifisert tidsperiode på 6 måneder, 1 år, 2 år eller 5 år. Dette forhindrer deg fra å spille hos bet365, i løpet av den tidsperioden du har valgt.

Under en selvekskluderingsperiode, vil du ikke kunne bruke kontoen din til å plassere spill, eller til gaming, men du vil fortsatt kunne gjøre uttak av eventuell saldo som gjenstår. Det vil ikke være mulig å gjenåpne kontoen din, uansett årsak, og bet365 vil gjøre alt de kan for å oppdage og stenge alle nye kontoer du måtte åpne.

Du har også muligheten til å velge hvilke områder på siden du ønsker å begrense tilgangen din til. For eksempel kan du begrense din tilgang til vårt sportsprodukt.

Skulle du velge å selvekskludere deg fra bet365, anbefaler vi på det sterkeste at du også ber om å ekskludere deg fra alle andre spilloperatører du har en konto hos.

Mens vi vil fjerne deg fra alle våre databaser for markedsføring, anbefaler vi også at du fjerner bet365 fra dine varslinger og sletter/avinstallerer alle bet365-app'er, nedlastinger og linker i sosiale media. Du kan også vurdere å installere programvare som blokkerer tilgang til gambling-nettsteder: Klikk her for mer informasjon.

Vi anbefaler også at du søker støtte og rådgivning fra en organisasjon som gir støtte ved spilleproblemer, for å få hjelp til å håndtere problemet ditt.

Du kan selvekskludere kontoen din i seksjonen Kontroller for ansvarlig spilling i Min Konto ved å velge Selvekskludering.

Alternativt, kan du kontakte vårt kundeserviceteam, for assistanse og ytterligere informasjon.