Behold kontrollen

Vi synes at gambling alltid skal være en fritidsaktivitet man kan kose seg med. Å huske på disse enkle tipsene, kan bidra til å forsikre deg om at spillingen din ikke utvikler seg til et problem.

1. Spilling skal være underholdende, og ikke betraktes som en måte å tjene penger på.

2. Spill fornuftig, og jag aldri etter tap (satse mer og mer, for å vinne penger for å dekke over tidligere tap).

3. Bare spill for penger du har råd til å tape. Bruk innskuddsgrenser for å styre hvor mye penger du bruker.

4. Hold styr på tid og beløp du bruker på spilling. Bruk aktivitetsvarsel til å følge med på hvor lenge du har vært logget inn på kontoen din.

5. Vei opp gambling med andre aktiviteter. Om gambling er din eneste kilde til underholdning: Tenk over om du fortsatt har det gøy med det, eller ikke.

6. Ta regelmessige pauser fra gambling. Om du gambler kontinuerlig, kan det gjøre at du mister tidsbegrep, og perspektiv.

7. Du må ikke gamble når du er påvirket av alkohol, eller når du er opprørt eller deprimert.

8. Tenk over hvor mye penger du bruker på gambling. Du kan spore din egen aktivitet, i din kontohistorikk på nett.

9. Hvis du trenger å snakke med noen om spilleproblemer: Kontakt vårt kundeservice-team, eller en støtteorganisasjon som arbeider med spilleproblemer.