Beskyttelse av mindreårige

Gambling er ulovlig for personer som er under 18 år gamle, og bet365 tar sitt ansvar for å hindre gambling blant mindreårige på største alvor. Vi gjennomfører kontroller for aldersverifisering av alle kunder, og ber om dokumentasjon for å bekrefte alder, der disse kontrollene ender med et mangelfullt resultat.

Om det oppdages at personer under 18 år har kontoer som benyttes til gambling hos bet365, vil disse stenges, og eventuelle gevinster vil gå tapt.

Om du mistenker at noen som er under 18 år gambler hos bet365: Vennligst kontakt oss for å rapportere dette.

Programvare for blokkering av nettsteder

Det finnes en rekke tredjeparts-applikasjoner, som du kan bruke for å overvåke, eller begrense, tilgangen til internett:

1. Net Nanny (www.netnanny.com): Generell blokkeringsprogramvare, som beskytter barn mot upassende innhold på nettet. Er også tilgjengelig på enheter med iOS og Android.

2. CYBERsitter (www.cybersitter.com): Filtreringsprogramvare, som lar foreldre selv velge hvilke sider de ønsker å blokkere.

3. GamBlock (www.gamblock.com): Spesifikk blokkeringsprogramvare for gambling-nettsider. Også tilgjengelig for enheter med Android.

4. Betfilter (www.betfilter.com): Spesifikk blokkeringsprogramvare for gambling-nettsider. Også tilgjengelig for enheter med Android.

Du bør også gjøre deg kjent med de innebygde foreldrekontrollene på deres mobiler, nettbrett, PC eller TV.

Det er også støtteorganisajoner tilgjengelig, som tilbyr gratis og konfidensiell rådgivning om saker knyttet til spilleproblemer.