Grenser på kontoen din

Innskuddsgrenser

Vi oppfordrer deg til å fastsette en innskuddsgrense, for å styre mengden penger du kan innbetale til kontoen din. Grensene kan settes for en periode på 24 timer, 7 dager eller 30 dager, og kan ikke overstyres.

Du kan redusere innskuddsgrensene dine når som helst, og dette vil tre i kraft øyeblikkelig.

Før du øker innskuddsgrensene dine: Tenk nøye over om du har råd til å gjøre det. Du må aldri bestemme deg for å øke innskuddsgrensene dine, fordi du har tapt penger og tror at du kan vinne dem tilbake ved å gamble mer. Om du ønsker å øke en grense, vil du måtte vente 24 timer før dette trer i kraft - og deretter gå tilbake til siden, for å bekrefte at du fortsatt ønsker å øke den.

Du kan fastsette, endre eller bekrefte dine innskuddsgrenser, i seksjonen Kontroller for ansvarlig spilling ved å velge Innskuddsgrenser.

Aktivitetsvarsel

For å hjelpe deg å holde oversikten over mengden tid du bruker på spilling hos bet365, kan du sette opp et aktivitetsvarsel på din konto. Når denne er fastsatt, vil et pop-up varsel vises, som en påminnelse om at du har vært logget inn på din konto for en spesifikk periode (pokerspill er ekskludert).

Om du ønsker å motta disse varslene oftere, vil endringer tre i kraft med det samme. Men om du ønsker å motta varslene sjeldnere, vil du måtte vente 24 timer før dette trer i kraft.

Du kan fastsette eller endre, aktivitetsvarslingen din i Kontroller for ansvarlig spilling ved å velge Aktivitetsvarsel.

Kontohistorikk på nett

For at du skal kunne sjekke din aktivitet, har du tilgang til en historikk med dine transaksjoner, innskudd og uttak i Min Konto - og saldoen din vil alltid være synlig i det øverste, høyre hjørnet, når du er logget inn på bet365.

Du kan få tilgang til din kontohistorikk på nett, ved å gå til Tjenester, og deretter velge Historie, når du er logget inn på kontoen din.