Våre forpliktelser

bet365 er forpliktet til ansvarlig spilling. Vi promoterer gambling som en hyggelig fritidsaktivitet - og det er vår mening, at dette bare kan være tilfelle hvis du beholder kontrollen, og spiller på en ansvarlig måte. I midlertid vet vi, at for noen mennesker kan gambling slutte å være en harmløs fritidsaktivitet, og bli et problem.

For å hjelpe deg, tilbyr vi en rekke valgmuligheter for rådgivning, og kontoinnstillinger, for å hjelpe deg å styre spillingen din. Disse gir deg kontroll over både tid og penger du bruker på spilling.

- Råd om å beholde kontrollen
- Innskuddsgrenser
- Aktivitetsvarsel
- Pause
- Selvekskludering

Våre kundeservicemedarbeidere får målrettet opplæring i å håndtere saker relatert til spilleproblemer, og er tilgjengelige for å lytte til deg, og hjelpe deg til å beholde kontrollen. Om du ønsker å snakke med noen herfra om spilleproblemer; vennligst kontakt oss.

Det finnes også flere uavhengige støtteorganisasjoner som arbeider med spilleproblemer, som tilbyr en rekke kontaktmetoder, samt gratis og konfidensiell rådgivning.

Om du er urolig på grunn av gamblingen din, kan du klikke her, for å fullføre vår selv-evaluering for spilleproblemer. Dette vil hjelpe deg i å vurdere om du har et problem.

Om du er bekymret for spillingen, og spillatferden, til en venn eller et familiemedlem, kan du finne mer informasjon her.