Betalingsmetoder

Velg ditt land og valuta for å se dine tilgjengelige betalingsmetoder, gebyrer, behandlingstider og transaksjonsgrenser.
Innskudd
Uttak
Betalingsmetoder Type Avgift Prosesseringstid Min Max
Debit Card eWallet Gratis Øyeblikkelig 20 50000 Detaljer
Avgift Prosesseringstid Gratis Øyeblikkelig Min Max 20 50000
Neteller er en sikker og hurtig metode for å sette inn midler på din bet365-konto via en eWallet, ved bruk av ditt debet eller kredittkort, bankoverføring og mange andre innskuddsmetoder.

Denne betalingsmetoden er tilgjengelig i de følgende valutaene: AUD, BGN, BRL, CHF, DKK, EUR, GBP, HUF, INR, JPY, MYR, MXN, NOK, PLN, RON, SEK, TWD og USD.

Innskudd skjer umiddelbart, og bet365 tar ingen gebyrer for bruk av denne betalingsmetoden.

For å overføre penger: Klikk på Innskudd og velg Neteller fra listen over tilgjengelige betalingsmetoder. Ved ditt første innskudd, vil du bli bedt om å skrive inn ditt Neteller-kontonummer på 12 siffer, eller e-postadresse registrert på Neteller, samt din Neteller Secure-ID på 6 siffer, i tillegg til det innskuddsbeløpet du ønsker. Etter at du har klikket på Foreta innskudd, vil beløpet umiddelbart bli lagt til på din bet365-konto.

Når du har gjort et innskudd vil ditt Neteller-kontonummer på 12 siffer, eller e-postadresse registrert på Neteller lagres på kontoen din, og du vil derfor ikke trenge å skrive det inn på nytt.

Navnet og e-postadressen som du har registrert hos Neteller må stemme overens med navnet og e-postadressen som er registrert på din bet365-konto.

For å åpne en Neteller-konto, eller for ytterligere informasjon, vennligst gå til www.neteller.com
.
Debit Card Bankoverføring Gratis 2-10 virkedager 50 100000 Detaljer
Avgift Prosesseringstid Gratis 2-10 virkedager Min Max 50 100000
Bankoverføring er en sikker måte å overføre penger direkte fra din bankkonto til din bet365 konto. Bet365 tar ingen gebyrer for bruk av denne metoden.

Innskudd fra nedenstående land/valuta vil normalt ta 1-3 arbeidsdager å motta.
UK GBP
Europa EUR
Australia AUD
Innskudd gjort fra andre kombinasjoner av land/valuta vil normalt ta 2-10 arbeidsdager.

For å finne nødvendige bankopplysninger som er nødvendig for å foreta en betaling, klikk på Innskudd og velg Bankoverføring fra listen over tilgjengelige betalingsmetoder.

Når du overfører beløp, må navnet som er registrert på din konto matche det navnet som er registrert på din bet365-konto.

Så fort beløpet er mottatt og godkjent, vil informere deg via e-post.

Vennligst inkluder ditt bet365 brukernavn som en referanse når du foretar en innbetaling.