Betalingsmetoder

Velg ditt land og valuta for å se dine tilgjengelige betalingsmetoder, gebyrer, behandlingstider og transaksjonsgrenser.
Innskudd
Uttak
Betalingsmetoder Type Avgift Prosesseringstid Min Max
Debit Card Debetkort Gratis Øyeblikkelig 5 20000 Detaljer
Avgift Prosesseringstid Gratis Øyeblikkelig Min Max 5 20000
Du kan foreta sikre betalinger online med Visa, Electron, Maestro og MasterCard Debet. Innskudd skjer umiddelbart og bet365 tar ingen gebyrer for bruk av denne betalingsformen.

For å overføre midler, klikker du bare Innskudd og velger Kreditt/debetkort fra listen over tilgjengelige betalingsmetoder. Skriv inn dine kortdetaljer, innbetalingsbeløp og klikk på Foreta innskudd. Når innbetalingen er gjennomført, krediteres beløpet til din konto øyeblikkelig.

Kortholderens navn må være det samme som det registrerte navnet på din bet365 konto.

Transaksjonen som står på din kontoutskrift vil stå som betalt til b365.

Noen innskudd behandles via MasterCard SecureCode eller Verified by Visa, som er en ekstra beskyttelse, når du foretar betalinger fra ditt kort. Denne kan kreve at du skriver inn et PIN-nummer eller passord for å godkjenne betalingen. Tjenesten er hurtig, enkel og gratis å installere.
Debit Card Kredittkort Gratis Øyeblikkelig 5 20000 Detaljer
Avgift Prosesseringstid Gratis Øyeblikkelig Min Max 5 20000
Du kan foreta raske og sikre betalinger online med Visa og MasterCard kredittkort. Vi aksepterer også forhåndsbetalte kort utstedt av Visa og Mastercard, du må muligens bekrefte med utsteder om det er noen restriksjoner på kortet.

Innskudd skjer umiddelbart og bet365 tar ingen gebyrer for bruk av denne betalingsformen.

For å overføre midler, klikker du bare Innskudd og velger Kreditt/debetkort fra listen over tilgjengelige betalingsmetoder. Skriv inn dine kortdetaljer, innbetalingsbeløp og klikk på Foreta innskudd. Når innbetalingen er gjennomført, krediteres beløpet til din konto øyeblikkelig.

Kortholderens navn må være det samme som det registrerte navnet på din bet365 konto.

Transaksjonen som står på din kontoutskrift vil stå som betalt til b365.

Noen innbetalinger behandles via MasterCard SecureCode eller Verified by Visa som er en ekstra beskyttelse, når du foretar betalinger fra ditt kort. Dette kan kreve at du skriver inn et PIN-nummer eller passord for at betalingen skal godkjennes. Tjenesten er hurtig, enkel og gratis å installere.
Debit Card eWallet Gratis Øyeblikkelig 10 5500 Detaljer
Avgift Prosesseringstid Gratis Øyeblikkelig Min Max 10 5500
PayPal er en rask og sikker metode til å finansiere din bet365-konto via en eWallet, uten å oppgi dine debet eller kredittkortopplysninger.

Denne betalingsmetoden er tilgjengelig for kunder i Australia, Danmark, Finland, Irland, Italia, Spania, Storbritannia, Sverige, Tyskland og Østerrike.

Innbetalinger er øyeblikkelig, og bet365 tar ingen gebyrer for å benytte denne metoden.

For å overføre penger: Klikk på Innskudd, og velg PayPal fra listen over tilgjengelige betalingsmetoder. Skriv inn innskuddsbeløpet og klikk på Foreta innskudd. Du vil så tas videre til PayPals nettside, der du vil måtte logge inn på kontoen din, og bekrefte betalingen. Når den er fullført, vil beløpet umiddelbart bli lagt til på din bet365-konto.

PayPal tilbyr også en 'én-touch'-funksjon, som gjør det mulig for deg å forbli innlogget på din PayPal-konto, og som gjør det enklere og raskere å foreta ytterligere innskudd.

Navnet som du har registrert hos PayPal, må stemme overens med navnet, som du har registrert på din bet365-konto.

For å åpne en PayPal-konto eller for ytterligere infomasjon, vennligst gå til www.paypal.com
.
Debit Card eWallet Gratis Øyeblikkelig 5 5000 Detaljer
Avgift Prosesseringstid Gratis Øyeblikkelig Min Max 5 5000
Apple Pay er en rask og sikker måte å finansiere din bet365-konto via en eWallet, uten å avsløre dine debet- eller kredittkortdetaljer.

Apple Pay er tilgjengelig for kunder, som er bosatt i Storbritannia og Irland i GBP/EUR, på bet365s iOS-apper for Sport og Vegas på mobil og nettbrett.

Innskudd er øyeblikkelig og bet365 krever ingen gebyrer for denne metoden.

For å overføre midler, klikk på Innskudd og velg Apple Pay fra listen over tilgjengelige betalingsmetoder. Skriv inn beløpet for din innbetaling og klikk på Betal. I din Apple Pay wallet, velg forhåndsregistrert debet-/kredittkort etter eget ønske, som du ønsker trekke midler i fra. Etter at du har bekreftet din betaling ved hjelp av Touch ID eller din PIN-kode fra Apple Pay, krediteres beløpet øyeblikkelig til din bet365-konto.

Navnet som du har registrert hos Apple må stemme med navnet som er registrert på din bet365-konto.

For å installere Apple Pay, eller for ytterligere informasjon, vennligst besøk www.apple.com
.

Uttak

Hvis du har innbetalt med Apple Pay, behandles alle utbetalinger med bankoverføring. Vennligst se seksjonen Bankoverføring for mer informasjon.
Debit Card eWallet Gratis Øyeblikkelig 5 770 Detaljer
Avgift Prosesseringstid Gratis Øyeblikkelig Min Max 5 770
Forhåndsbetalt paysafecard-voucher

paysafecard er en sikker, hurtig og praktisk metode for å sette inn penger på din bet365-konto, ved hjelp av forhåndsbetalte vouchere.

Forhåndsbetalte paysafecards-vouchere kan kjøpes hos utsalgssteder i følgende land: Argentina, Bulgaria, Canada, Finland, Tsjekkia, Tyskland, Georgia, Gibraltar, Ungarn, Irland, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Mexico, New Zealand, Norge, Peru, Polen, Slovakia, Slovenia, Sverige, Sveits, Storbritannia, Uruguay og Østerrike. I noen land kan du også kjøpe vouchere på nettet.

Når du har kjøpt din voucher, må du klikke på Tjenester > Innskudd, for så å velge paysafecard fra listen over tilgjengelige betalingsmetoder. Skriv inn ditt innskuddsbeløp og klikk "Foreta innskudd". Du vil da bli sendt til paysafecard-nettsiden, der du må skrive inn ditt vouchernummer på 16 siffer og bekrefte betalingen din. Du kan gjøre innskudd fra flere vouchere på én gang, ved å klikke på "Skriv inn flere PINs" valget på paysafecards innskuddsside. Når prosessen er ferdig, vil beløpet bli kreditert din bet365-konto.

Innbetalingen skjer umiddelbart, og bet365 tar ingen gebyr for bruk av denne betalingsmetoden.

my paysafecard-konto

my pafesafecard er en online-betalingskonto der du kan lagre alle dine paysafecard-vouchers. Den samlede verdien av paysafecard-vouchers kan deretter brukes til å sette inn raskt og trygt ved å skrive inn ditt my paysafecard-brukernavn og passord. Med min paysafecard-konto kan du også dra nytte av økte transaksjonsgrenser.

I følgende land kan du gjøre innskudd via en my paysafecard-konto: Bulgaria, Finland, Irland, Latvia, Luxembourg, Kroatia, Kypros, Malta, Norge, Polen, Slovakia, Slovenia, Sveits, Sverige, Storbritannia, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn og Østerrike.

For å gjøre et innskudd via my paysafecard-konto, må du velge Tjenester > Innskudd og deretter my paysafecard fra listen over tilgjengelige betalingsmåter. Skriv inn innskuddsbeløpet og klikk "Gjør innskudd". Du vil da bli sendt til paysafecards nettsted der du må angi din my paysafecard-kontoinformasjon og bekrefte betalingen. Når prosessen er ferdig, vil beløpet bli kreditert din bet365-konto.

Innskudd er øyeblikkelig og bet365 påfører ingen kostnader for å bruke denne metoden.

For å finne din nærmeste forhandler, kjøpe vouchers på nettet eller for ytterligere informasjon om my paysafecard, kan du gå til www.paysafecard.com
.
Debit Card eWallet Gratis Øyeblikkelig 5 25000 Detaljer
Avgift Prosesseringstid Gratis Øyeblikkelig Min Max 5 25000
Skrill er en rask og sikker metode for å sette inn penger på din bet365 konto, via en eWallet. Du kan sette inn penger til din eWallet via kreditt-/debetkort, øyeblikkelig overføring fra nettbank, eller bankoverføring.

Innskudd skjer øyblikkelig og bet365 tar ingen gebyrer for å bruke denne metoden.

For å overføre midler, klikk på Innskudd og velg Skrill fra listen over tilgjengelige betalingsmetoder. Skriv inn ditt innskuddsbeløp og klikk på Foreta innskudd. Du tas deretter til hjemmesiden til Skrill, hvor du må logge deg inn på din konto og bekrefte din betaling. Når det er gjennomført, krediteres beløpet til din bet365-konto øyeblikkelig.

Skrill tilbyr en 'Husk meg'-funksjon, som gir deg muligheten til å foreta kjøp online, raskt og enkelt, mens du bevarer din personlige og finansielle informasjon sikkert. Når du gjør ditt innskudd, kan du velge å forbli innlogget for fremtidige innbetalinger, via samme nettleser og enhet, ved å klikke på boksen 'Husk meg'. Når du velger å forbli innlogget, trenger du ikke å logge inn på din Skrill-konto, for etterfølgende innbetalinger.

Alternativt, kan du innbetale via Skrill 1-Tap, som lar deg foreta en rask, enkel og sikker innbetaling i 'ett trykk (one tap)' fra en enhet, i stedet for å måtte skrive inn dine Skrill-kontoopplysninger hver gang du gjør en innbetaling. Se Skrill 1-Tap for mer informasjon.

Navn og e-postadresse som du har registrert hos Skrill må samsvare med navn og e-postadresse som er registrert på din bet365 konto.

For å åpne en Skrill konto eller for mer informasjon, gå til www.skrill.com
.
Debit Card eWallet Gratis Øyeblikkelig 5 8000 Detaljer
Avgift Prosesseringstid Gratis Øyeblikkelig Min Max 5 8000
Skrill 1-Tap tilbyr en rask og enkel måte å overføre penger fra din Skrill eWallet i "ett trykk (one tap)" fra enhver type enhet - heller enn å måtte skrive inn alle dine Skrill-kontodetaljer hver gang du gjør et innskudd.

Innskudd skjer umiddelbart og bet365 tar ingen gebyr for bruk av denne betalingsmetoden.

For å overføre penger, klikk på Innskudd og velg Skrill 1-Tap fra listen over tilgjengelige betalingsmetoder. Skriv inn ditt innskuddsbeløp og klikk på Foreta innskudd. Når du gjør ditt første innskudd via 1-Tap, vil du bli videresendt til din Skrillkonto for å fullføre transaksjonen. Du vil ikke bli pålagt å logge inn på din Skrillkonto ved etterfølgende innskudd.

Navnet og e-postadressen du har registrert hos Skrill må samsvare med navnet og e-postadresse som er registrert på din bet365-konto.

For å åpne en Skrill konto, eller for ytterligere informasjon, vennligst gå til www.skrill.com
.

Uttak

Om du har foretatt innskudd med Skrill 1-Tap, sendes alle uttak til din Skrill 1-Tap konto. Vennligst henvis til Skrill 1-Tap seksjonen for ytterligere informasjon.
Debit Card eWallet Gratis Øyeblikkelig 10 37500 Detaljer
Avgift Prosesseringstid Gratis Øyeblikkelig Min Max 10 37500
Neteller er en sikker og hurtig metode for å sette inn midler på din bet365-konto via en eWallet, ved bruk av ditt debet eller kredittkort, bankoverføring og mange andre innskuddsmetoder.

Denne betalingsmetoden er tilgjengelig i de følgende valutaene: AUD, BGN, BRL, CHF, DKK, EUR, GBP, HUF, INR, JPY, MYR, MXN, NOK, PLN, RON, SEK, TWD og USD.

Innskudd skjer umiddelbart, og bet365 tar ingen gebyrer for bruk av denne betalingsmetoden.

For å overføre penger: Klikk på Innskudd og velg Neteller fra listen over tilgjengelige betalingsmetoder. Ved ditt første innskudd, vil du bli bedt om å skrive inn ditt Neteller-kontonummer på 12 siffer, eller e-postadresse registrert på Neteller, samt din Neteller Secure-ID på 6 siffer, i tillegg til det innskuddsbeløpet du ønsker. Etter at du har klikket på Foreta innskudd, vil beløpet umiddelbart bli lagt til på din bet365-konto.

Når du har gjort et innskudd vil ditt Neteller-kontonummer på 12 siffer, eller e-postadresse registrert på Neteller lagres på kontoen din, og du vil derfor ikke trenge å skrive det inn på nytt.

Navnet og e-postadressen som du har registrert hos Neteller må stemme overens med navnet og e-postadressen som er registrert på din bet365-konto.

For å åpne en Neteller-konto, eller for ytterligere informasjon, vennligst gå til www.neteller.com
.
Debit Card Virtuelt forhåndsbetalt kort Gratis Øyeblikkelig 10 20000 Detaljer
Avgift Prosesseringstid Gratis Øyeblikkelig Min Max 10 20000
EntroPay er en rask og sikker betalingsmetode, som gjør det mulig for deg å fylle på din bet365-konto via et virtuelt, forhåndsbetalt Visakort. Du kan sette inn midler til ditt EntroPay virtuelle Visakort med et kreditt- eller debetkort eller via bankoverføring.

Innskuddet skjer øyeblikkelig og bet365 pålegger ingen gebyrer for å benytte denne metoden.

For å overføre midler, klikk Innskudd og velg EntroPay fra listen over tilgjengelige betalingsmetoder. Du må skrive inn dine EntroPay-kortdetaljer, innskuddsbeløp og klikk på Foreta innskudd. Når dette er fullført, vil beløpet øyeblikkelig bli kreditert til din bet365-konto.

Opprett
en EntroPay-konto via denne linken, for å få et virtuelt bet365-kort, som kan lades uten kostnader. Din EntroPay-konto gir deg også muligheten til å laste inn midler på et virtuelt EntroPay-kort, som kan brukes der Visa er akseptert.

EntroPay-kontoer kan opprettes i følgende valutaer GBP, EUR, USD. EntroPay kan også brukes på bet365-kontoer i følgende valutaer - ARS, AUD, BRL, BGN, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, HUF, INR, JPY, MXN, NZD, NOK, PLN, RON, SEK, TWD, THB, GBP og USD. Du må være sikker på at det er nok midler på ditt EntroPay-kort til å dekke innskuddsbeløpet.

Navnet som er registrert hos EntroPay må stemme overens med det navnet som er registrert på din bet365-konto.

For ytterligere informasjon, vennligst besøk www.entropay.com
.
Debit Card Instant Bank Transfer Gratis Øyeblikkelig 5 2000 Detaljer
Avgift Prosesseringstid Gratis Øyeblikkelig Min Max 5 2000
Pingit/Pay by Bank app er en rask og sikker måte å finansiere din bet365-konto på fra en britisk bankkonto.

Pingit/Pay by Bank app er tilgjengelig for kunder i Storbritannia med GBP som valuta.

Innskudd skjer øyeblikkelig og bet365 tar ikke noe gebyr for bruk av denne metoden.

For å fullføre en betaling, må du installere Pingit-appen på din mobil eller nettbrett, som er tilgjengelig på iOS, Android og Windows-enheter.

For å overføre midler, klikk på Innskudd og velg Pingit/Pay by Bank app fra listen over tilgjengelige betalingsmetoder. Når du foretar innskudd på mobil eller nettbrett, velg Åpne bank-app muligheten, hvor du vil sendes til Pingit-appen for å fullføre betalingen din automatisk. Når du foretar et innskudd på nettsiden, eller med en annen enhet enn den du har Pingit-appen installert på, velger du Få kode. Du vil så få en kode på 6 tegn, som du må skrive inn i seksjonen Pay by Bank app i Pingit-appen.

Når fullført, vil beløpet krediteres til din bet365-konto øyeblikkelig.

Navnet registrert hos Pingit må samsvare med navnet registrert på din bet365-konto.

For ytterligere informasjon om Pingit/Pay by Bank app, vennligst gå til www.pingit.com
.

Uttak

Dersom du har foretatt innskudd via Pingit/Pay by Bank app, vil alle uttak gjennomføres med bankoverføring. Vennligst se seksjonen Bankoverføring for ytterligere informasjon.
Debit Card Bankoverføring Gratis 1-3 virkedager 5 100000 Detaljer
Avgift Prosesseringstid Gratis 1-3 virkedager Min Max 5 100000
Fast Bank Transfer er en rask og sikker betalingsmetode for å finansiere kontoen din, via bankoverføring til en bankkonto i ditt eget land. Pengene vil komme inn på bet365-kontoen din innen 1 - 3 arbeidsdager, og bet365 tar ingen gebyr for bruk av denne betalingsmetoden.

Fast Bank Transfer er utviklet av bet365 og Earthport PLC. Earthport PLC har kontor i Storbritannia og eies av et firma som er registrert på børsen i London.

For å overføre penger: Klikk på Innskudd og velg Fast Bank Transfer fra listen over tilgjengelige betalingsmetoder. Du må skrive inn dine egne bankdetaljer, som brukes til å behandle alle etterfølgende uttak som du utfører. Du vil så få Earthport PLC-bankdetaljer og et unikt virtuell kontonummer (VAN) på 13 siffer.

For å foreta innskudd med Fast Bank Transfer bare overfør midler fra din bankkonto til kontoen hos Earthport PLC, som er spesifisert på innskuddssiden. For at midlene skal bli kreditert til din bet365-konto, er det viktig at du skriver ditt VAN som et referansenummer når du foretar betalingen. Vennligst ta vare på alle kvitteringer og referanser som et bevis på betalingen, noe vi vil etterspørre om det skulle oppstå problemer.

Du kan foreta en betaling fra din bank enten via telefon, nettbank, bank eller via minibank. Vennligst merk: Kontanter kan ikke bli betalt direkte til en Earthport PLC-konto, og må overføres fra din bankkonto ved hjelp av metodene beskrevet ovenfor.

Når du overfører penger, må navnet som er registrert på din bankkonto stemme overens med det navnet som er registrert på din bet365-konto.

Uttak

Om du har foretatt innskudd med Fast Bank Transfer, behandles alle uttak med bankoverføring. Vennligst gå til bankoverføringsseksjonen (Bank Wire-seksjonen) for mer informasjon.
Debit Card Bankoverføring Gratis 2-10 virkedager 100 100000 Detaljer
Avgift Prosesseringstid Gratis 2-10 virkedager Min Max 100 100000
Bankoverføring er en sikker måte å overføre penger direkte fra din bankkonto til din bet365 konto. Bet365 tar ingen gebyrer for bruk av denne metoden.

Innskudd fra nedenstående land/valuta vil normalt ta 1-3 arbeidsdager å motta.
UK GBP
Europa EUR
Australia AUD
Innskudd gjort fra andre kombinasjoner av land/valuta vil normalt ta 2-10 arbeidsdager.

For å finne nødvendige bankopplysninger som er nødvendig for å foreta en betaling, klikk på Innskudd og velg Bankoverføring fra listen over tilgjengelige betalingsmetoder.

Når du overfører beløp, må navnet som er registrert på din konto matche det navnet som er registrert på din bet365-konto.

Så fort beløpet er mottatt og godkjent, vil informere deg via e-post.

Vennligst inkluder ditt bet365 brukernavn som en referanse når du foretar en innbetaling.
Debit Card Bankoverføring Gratis Øyeblikkelig 10 1500 Detaljer
Avgift Prosesseringstid Gratis Øyeblikkelig Min Max 10 1500
iDebit er en sikker metode for å gjøre innskudd til din bet365-konto øyeblikkelig ved å bruke nettbank, uten å bruke et debet- eller kredittkort. Betalingsmetoden er tilgjengelig for kunder i følgende land: Østerrike, Canada, Finland, Tyskland, Ungarn, Italia, Latvia, Litauen, Slovakia, Spania, Sverige og Storbritannia i CAD, EUR, GBP eller USD.

Innskudd skjer umiddelbart og bet365 tar ingen gebyrer for bruk av denne betalingsformen.

For en liste over tilgjengelige banker, vennligst klikk her
.

For å overføre penger, klikk på Innskudd under Tjenester-menyen på din bet365-konto og velg iDebit, tast inn beløpet for ditt innskudd/overføring og klikk Foreta innskudd. Du vil nå bli videresendt til iDebit-nettsiden hvor du vil bli nødt til å logge inn på din iDebit-konto, der du skal velge din foretrukne bank fra listen. Du må da logge deg inn på nettbanken for å fullføre innskuddet. Når du bekrefter transaksjonen, vil beløpet bli umiddelbart trukket fra din bankkonto, og kreditert til din bet365-konto. Alternativt kan innskudd gjøres fra din tilgjengelige iDebit-saldo.

Navnet som er registrert med iDebit må stemme overens med det navnet som er registrert på din bet365-konto.

Hvis du ikke allerede har en iDebit konto, kan du opprette en i løpet av første transaksjon med denne betalingsmåten eller ved å gå til www.idebitpayments.com
.
Debit Card Sjekk Gratis 5-28 virkedager 100 50000 Detaljer
Avgift Prosesseringstid Gratis 5-28 virkedager Min Max 100 50000
Vi godtar banksjekker, bankremisser, postanvisninger eller personlige sjekker.

Alle sjekker skal utstedes til Hillside (Sports) GP Limited T/A bet365.

Sjekker som sendes i vanlig post må adresseres til følgende adresse:

C/O Hillside (Shared Services) Limited T/A bet365
Internal Audit Department
bet365 House
Media Way
Stoke-on-Trent
ST1 5SZ
United Kingdom

Sjekkene klareres ved mottak. Dette gjelder derimot ikke personlige sjekker, der det vil gå 28 dager etter mottak. Vi forbeholder oss retten til å kreditere kontoer med banksjekker først etter at pengene er klarert av vår regnskapsavdeling.

Når du overfører beløp fra en bank, må navnet som er registrert på din konto matche det navnet som er registrert på din bet365-konto.