Min konto - Ofte stilte spørsmål

Forbli innlogget gir deg tilgang til din konto, uten å måtte skrive inn innloggingsdetaljene dine, hver gang du åpner bet365 på din mobil eller nettbrett.

For å aktivere denne funksjonen, velg Forbli innlogget på pop-up meldingen, og skriv inn ditt brukernavn og passord.

For å slå av denne funksjonen, velg Logg ut og neste gang du forsøker å få tilgang til din konto, vil du bli bedt om å skrive inn ditt brukernavn og passord.

Touch ID gir deg muligheten til å logge inn i bet365-appen raskt og sikkert, ved å bruke fingeravtrykket ditt. Denne funksjonen er tilgjengelig på kompatible Apple iOS-enheter .

For å kunne bruke Touch ID, må det være aktivert i innstillingene på din enhet. Dette kan gjøres ved å velge Tjenester, Touch ID og PIN-kode - og følge instruksjonene på skjermen, for å skanne og lagre fingeravtrykket ditt.

Etter dette: Logg inn på bet365-appen som normalt, og du vil bli møtt av pop-up meldingen Logg inn raskere ved å bruke Touch ID. Bare trykk på Bruk Touch ID på pop-up'en, for å aktivere den for fremtidige innlogginger.

Når Touch ID er aktivert, åpne appen og trykk på Hjem-knappen, og om fingeravtrykket ditt matcher, vil du bli logget inn på kontoen din.

Hvis du bestemmer deg for at du ikke lenger ønsker å bruke innlogging med Touch ID, kan du slå det av via rullegardinmenyen Tjenester i øvre høyre hjørne av bet365-appen.

For å huske ditt brukernavn, eller for å nullstille ditt passord, bruk vår funksjon Glemt passord.

Hvis du ikke klarer å huske din firesifrede sikkerhetskode, vennligst kontakt oss for ytterligere informasjon.

Vennligst merk at det skilles mellom store og små bokstaver, og at din konto låses etter tre mislykkede innloggingsforsøk på rad.

Hvis du ved et uhell har låst kontoen din, kan du bruke tjenesten Glemt passord, for å få adgang.

Hvis du mottar feilmeldingen ACTSTA, når du forsøker å logge inn, vennligst kontakt oss. Vi ber deg om å ha dine konto- og personlige detaljer klare, når du tar kontakt. Dette inkluderer ditt firesifret sikkerhetsnummer.

Det er viktig at vi er i stand til å identifisere våre kunder, for å overholde regulatoriske krav, og for å ivareta kontosikkerhet. For å oppnå dette kan vi be om identifisering fra våre kunder.

Vi kaller denne prosessen for identifiseringsprosess (KYC). Besøk vår side Identifiseringsprosess (KYC), som inneholder en beskrivelse av våre krav for identifiseringsprosess, og som veileder deg problemfritt gjennom verifiseringsprosessen.

Verifiseringen må fullføres før du kan foreta et uttak.

bet365 tar alle klager og uenigheter på alvor og er fullt forpliktet til å sikre at alle behandles på en rettferdig og åpen måte, innenfor en rimelig tid. Du kan se vår Klageprosedyre her.

Når du er innlogget, gå til Min Konto og følg instruksene på siden passord.

Du kan se kontotransaksjoner, inkludert din innsatshistorie, innskudd og uttak, når du er logget inn på din konto.

Du kan velge Historikk-typen du ønsker å se over en spesifikk periode. For å se ytterligere informasjon, velg Spilldetaljer.

Du kan se og endre dine personlige detaljer via seksjonen Min Konto. Merk at noen detaljer som kortholderens navn og det navnet du brukte når du registrerte kontoen din, ikke kan endres av sikkerhetsmessige årsaker. Du skal kontakte oss umiddelbart hvis disse detaljene skal endres.

Vårt enkle alt-i-ett kontosystem, betyr at du kan bruke de samme innloggingsdetaljene og betalingsmetodene til å spille på alle våre produkter. Hvis du allerede har en konto, kan du velge et produkt fra toppen av siden og logge inn. Hvis du ikke har en konto, velg Bli medlem for å registrere dine detaljer.

Din bet365-konto må være i ditt eget navn, all aktivitet på kontoen din må bli gjort av deg, og du må ta det fulle ansvar for dette. Kontoen må aldri lages i en annens navn, og vi må forsikre oss om at vi snakker med kontoinnehaveren før vi diskuterer en konto.

Hos bet365 er sikkerheten til din informasjon hovedfokus, og vi har flere systemer for å beskytte informasjonen din.

Sikre sider
Nettsiden vår bruker 256-bit Thawte SSL (Secure Sockets Layer) til å kryptere data som går til og fra siden, inkludert personlige detaljer og enhver debet-/kredittkortinformasjon gitt til oss. Kryptering er en prosess som krypterer informasjon til et format som gjør det uleselig for alle som prøver å avskjære den.

Vi benytter kryptering på alle sidene våre, og dette kan verifiseres ved å se hengelåssymbolet i adressefeltet på toppen av siden. Dette symbolet indikerer at SSL brukes, og all informasjon sendt til og fra siden er kryptert.

Brannmurer
bet365 har flere brannmurer på plass for å lage sterke lag av beskyttelse, som virker for å forhindre uautorisert tilgang til serverene våre.

Ekstra sikkerhet
bet365 operer en Information Security Management System (ISMS) for å beskytte konfidensialiteten, integriteten og tilgjengeligheten av informasjon. bet365s ISMS har blitt sertifisert i henhold til ISO/IEC 27001:2013, en internasjonalt anerkjent standard for informasjonssikkerhet.

Ekstra steg
For ytterligere informasjon om stegene du kan ta for å være trykk online, kan du besøke www.getsafeonline.org.

Fra tid til annen trenger vi å varsle deg om viktig informasjon. Derfor anbefaler vi at du legger bet365 til som en klarert avsender, eller i kontakter.

Dette er e-postene vi sender fra:

support-nor@customerservice365.com
support-nor@365customerservice.com
support-nor@customerservices365.com

Vi sender også e-poster om vårt store utvalg av tilbud og kampanjer. Hvis du ikke ønsker å motta disse e-postene kan du følge avmeldingslinken, i en av våre e-poster om tilbud.

Her er hvordan du kan legge de ovennevnte e-postadresser til dine klarerte avsendere med noen av de mest populære e-postleverandører.

Outlook – inkluderer Hotmail og Windows Live.

1.     Logg inn på din e-postkonto via en web-browser.

2.     Klikk på innstillinger, så ‘Flere epostinnstillinger’, så alternativet ‘Sikre og blokkerte sendere’.

3.     Klikk på ‘Sikre avsendere’.

4.      Skriv inn våre epostadresser som vist ovenfor inn i boksene, en av gangen, og trykk 'Legg til liste', hver gang.

Gmail

1.     Logg inn på din e-postkonto.

2.     Klikk på 'Kontakter'.

3.     Klikk på 'Ny kontakt'.

4.     Legg til hver av de ovennevnte e-postadressene til e-postfeltet og klikk på 'Legg til' hver gang.

Yahoo!

1. Logg inn på din epostkonto.

2. Klikk på kontakter på venstre side og klikk på "Ny kontakt".

3. Legg en av de ovennevnte e-postadresser til e-postfeltet og klikk på 'Lagre'.

4. Gjenta trinn 2 og 3 for de to andre adressene.

Alle våre kundeservicemedarbeidere får opplæring i å se tegn på spilleproblemer. De er også tilgjengelige for å diskutere eventuelle bekymringer du måtte ha, og kan gi deg råd i mulighetene til å håndtere din spilleaktivitet.

Hvis du ønsker å lære mer eller om du er bekymret over at gambling har tatt over ditt (eller en annens) liv, vennligst gå til vår side Ansvarlig spilling, for ytterligere informasjon, inkludert en kontaktdetaljer på en tredjepartsorganisasjon, som tilbyr selvstendig, konfidensiell og gratis rådgiving.

The Independent Betting Adjudication Service (IBAS) er en uavhengig tredjepart, som tilbyr avgjørelser i saker for kunder som har en uløst tvist med en operatør. Før avgjørelsen, krever IBAS at kunden har prøvd hele operatørens interne Klageprosedyre.

Vennligst kontakt oss for hjelp til å nullstille ditt firesifrede sikkerhetsnummer.

Når du kontakter oss, vil du bli bedt om å bekrefte kontodetaljer, samt personlige detaljer for å kunne bekrefte din identitet, og for å tillate oss å opprette et nytt sikkerhetsnummer på kontoen din.

Du vil bli bedt om å bekrefte følgende detaljer:

- Ditt brukernavn
- Ditt fulle navn
- Din fødselsdato
- Den første linjen av adressen din, og din postkode
- Din e-postadresse eller telefonnummer som er registrert på kontoen din
- Dato og sum på ditt seneste innskudd eller uttak på kontoen eller de fire siste sifrene på den betalingsmetoden som er registrert på din konto (f.eks kreditt- eller debetkortnummer).
- Et firesifrede sikkerhetsnummer som du ønsker å registrere på kontoen din.

Av sikkerhetsmessige årsaker avslutter bet365 din konto-økt automatisk etter en viss periode uten aktivitet. Alle kontoer har en standard inaktivitetstid på tre timer før de automatisk blir utlogget. Skulle du ønske å endre denne standard inaktivtetsperioden, kan du gjøre dette i seksjonen Preferanser.