Sport - Ofte stilte spørsmål

Du kan sette en regel for hele, eller deler av ditt Auto-Avslutt spill, når Avslutt spill-beløpet som tilbys når en valgt verdi, ved bruk av ikonet til høyre for Avslutt-spill-knappen på kupongen. Regelen gjelder, selv om du er logget ut av kontoen din.

For flere detaljer og fullstendige regler og vilkår, gå til vår side Avslutt spill.

Rediger spill gir deg muligheten til å legge til, bytte eller fjerne valg og øke innsatsen på spill som ikke er avgjort, både på pre-match og Liveodds. Du kan også bruke funksjonen til å endre din spilltype, til enhvert tilgjengelig multispillvalg. For eksempel, du har muligheten til å endre din trippel, som ikke er avgjort, til tre dobler.

Besøk vår side Rediger spill for ytterligere detaljer om hvordan å bruke Rediger spill og fullstendige regler og vilkår.

Lage et spill gir deg muligheten til å lage ditt eget personlige pre-match spill på enhver fotballkamp. Ved å velge utfall fra de mest populære markedene og legge dem til spillet ditt, kan du kalkulere din odds. For eksempel kan du velge Første målscorer, Begge lag til å score og antall cornere til å lage ett singelspill med oddsen for de kombinerte valgene.

Besøk siden Lage et spill for ytterligere detaljer om hvordan du bruker Lage et spill, og fullstendige regler og vilkår.

Alle våre flotte sportstilbud kan finnes ved å besøke siden Tilbud.

Avslutt spill, gir deg mer kontroll over spillene dine, og tilbyr deg en mulighet til å ta en avkastning før et event har blitt avsluttet. Når denne funksjonen er tilgjengelig kan du Avslutte et spill i sin helhet, eller du kan Avslutte deler av et spill, mens du lar det som gjenstår av innsatsen din, stå som levende.

Du kan også opprette en regel for å avslutte hele eller deler av ditt spill automatisk, når Avslutt spill-verdien når en valgt verdi.

For ytterligere detaljer og fullstendige regler og vilkår, se vår side for Avslutt spill.

Ved å bruke slideren for Avslutt spill, kan du avslutte deler av ditt spill, og la den resterende innsatsen være aktiv.

Når du avslutter deler av ditt spill for første gang, og avslutt spill-beløpet som tilbys er større enn innsatsen din, vil et innsatsmerke vises på slideren.

Merket markerer den nøyaktige posisjonen for slideren, som kreves for å delvis avslutte et spill, som er lik det opprinnelige beløpet, samtidig som det resterende beløpet forblir aktivt.

Alternativt kan du også sette en regel for å avslutte deler av ditt spill automatisk, når avslutt spill-beløpet som tilbys når en valgt verdi. For flere detaljer og fullstendige regler og vilkår, gå til vår side Avslutt spill.

For å plassere et singelspill:

1. Velg en sport fra sportsmenyen
2. Velg et marked
3. Klikk på oddsen du ønsker å ta, som legger til valget til kupongen din
4. Skriv inn din innsats
5. Hvis valget er rett, velg Spill.

1. Ta valgene dine til kupongen
2. Den største tilgjengelige akkumulatoren vil vises nederst på Kupongen. For å se flere multispilltyper velg Vis alle multispill.
3. Skriv inn innsatsen din i innsatsboksen til den relevante spilltypen, og velg Spill.

Spilltypene som vises vil avhenge av antallet valg du har inkludert på kupongen.

Dersom multisplillvalget du ønsker, ikke dukker opp, bare gå til Preferanser og oppdater Spillevalg til Vis alle. Du kan måtte logge ut og så inn igjen for at endringen skal tre i kraft.

For å bruke Livestreamingstjenester må du være logget inn og ha en konto med midler, eller ha plassert en innsats de siste 24 timene. Enhver kamp/arrangement på vår hjemmeside som har et Play- eller Videoikon ved siden av, har en planlagt Livestreaming.

Livestreaming kan sees på Liveodds-siden, ved å bruke rullegardinmenyen over streamen og velg arrangementet du vil se. Naviger til Livoddsspill for den eventen, og velg Se for å få Live Stream til å dukke opp (på nettbrett, vil Live Stream dukke opp automatisk når på eventet i Liveodds).

På datamaskin, kan du låse streamen, ved å klikke på tegnestiftikonet som vil tillate deg å se din valgte stream samtidig som du kan navigere deg rundt på Liveodds-siden. For å forstørre streamen, klikk på pilikonet som du kan finne over tegnestiftikonet.

Minimum enhetsinnsats som du kan plassere på et veddemål avgjøres av oddsen på valget. Hvis innsatsen er under minstekravet på kupongen din vil den indikere den minste tillatte innsats.

Etter du har plassert et veddemål, er det dessverre ikke mulig å kansellere det. Kunder burde sikre seg om at deres veddemål er korrekte. Når spill har blitt plassert og akseptert, kan det ikke kanselleres.

Vi prøver alltid å avgjøre veddemål så fort som mulig. For noen arrangementer er det nødvendig å vente på at de offisielle resultatene bekreftes før dette kan bli gjort, dette kan forårsake en forsinkelse. Vi tar sikte på å avgjøre alle spill innen én time etter at arrangementet har tatt slutt og Liveoddsspill under arrangementet, der resultatet er tilgjengelig.

Du kan se våre regler for avgjørelse av veddemål, ved å besøke vår seksjon Regler og velge ditt valg av sport.

Mine spill gir deg muligheten til å holde oversikt over dine veddemål, som du har plassert. Det er tre seksjoner:

Avslutt spill
Denne seksjonen viser alle spill du har plassert, og den aktuelle Avslutt spill-verdien. Du kan avslutte dine veddemål fra denne seksjonen.

Live
Denne seksjonen viser alle spill du har plassert som for øyeblikket er i Liveodds.

Ikke-avgjorte
Denne seksjonen viser alle spill du har plassert, som ennå ikke er avgjort. Veddemål kan også avsluttes fra denne seksjonen.

Et annullert veddemål betyr at din innsats har blitt returnert til deg. Hvis du er usikker på hvorfor din innsats har blitt annullert vil vi råde deg til å sjekke ytterligere detaljer i innsatsbekreftelsen i Historikk. Alternativt, kan du sjekke den relevante sporten i seksjonen Regler.

Skulle noen av valgene dine ikke ta del i et arrangement og bli ansett som annullert på din innsatsbekreftelse, som du kan sjekke via din kontos Historikk, vil følgende regler gjelde:

For singelspill vil din innsats bli refundert, for multispill vil spillet stå og bli avgjort på de gjenværende valgene.

For eksempel, hvis du har plassert en treble og ett valg er erklært annullert, vil spillet bli avgjort på de to gjenværende valgene som en dobbel.

Det kan være tilfeller hvor utbetalingen fra spillet ditt avviker noe grunnet tidspunktet for når spillet ble plassert. Dette kan være grunnet årsaker som for eksempel:

Regel 4-fradrag
Et Regel 4-fradrag gjelder for alle vinnende spill der en deltaker trekker seg etter tidspunktet for spillets plassering og før starten av arrangementet. For ytterligere informasjon, vennligst se seksjonen Regel 4.

Et dødt løp er når to eller flere deltakere fullfører i en uavgjort stilling, et spill på noen av disse deltakerne blir avgjort i henhold til regler for dødt løp. For eksempel, hvis tre deltakerne kommer på førsteplass i et arrangement, er alle spill på noen av de tre deltakerne avgjort som vinnere, til en tredjedel av innsatsen av den fullstendige siterte oddsen.

Åpenbare feil
Dette er når oddsen eller linje sitert på tidspunktet for spillet er åpenbart uriktig. Etter at feilen er rettet opp, vil spillet bli avgjort til riktig odds. For ytterligere informasjon, vennligst se våre Regler og vilkår.

kulle ditt spill bli berørt av noen av disse scenariene vil det vises på din spillbekreftelse i din historikk.

bet365 har en dedikert score- og resultattjeneste som kan nås via nettsiden på datamaskin. Du kan bruke vår side Resultater til å søke i alle markeder, med de tilgjengelige filtrene.

Galopp- og greyhoundresultater kan finnes fra kupongen ca. ti minutter etter at løpet er over. Dette er angitt med forkortelsen av R eller RES som vises ved siden av løpstiden.

Det er maksimale gevinstgrenser som gjelder for bet365 innsatser innenfor en 24 timers periode, og grensen vil variere avhengig av de forskjellige sporter og arrangementer du har satset på. Hvor flere spill har blitt plassert på events med forskjellig maksimal gevinstgrense, vil den laveste grensen gjelde.

For ytterligere detaljer, se våre Regler og vilkår.

Starting Price/Startodds (SP) er oddsen for galopp eller greyhound på den tiden når løpet begynner. Dette er en industristandard gitt til alle bookmakere av konkuransebanen.

Gå til søkefeltet øverst i hjelp, skriv inn ordet du søker etter, trykk på søk. Eventuelle samsvarende ord vil bli vist i søkeresultatene.

Et vinner/plass-spill er et spill på to ganger valgt enhetsinnsats. Den inneholder en innsats for utvalget til seier og ett spill for utvalget til plassering. Plasseringsdelen av din innsats vil bli avgjort i henhold til de plassvilkår reklamert for arrangementet.

Hele Asian handicap-veddemål er avgjort omtrent på samme måte som tradisjonelle handicap-veddemål. Unntaket er; innsatsen blir returnert om kampresultatet er uavgjort etter at asian handicap har blitt påført.

Når spill plasseres på et Asian Handicap liveoddsveddemål, vil mål som har blitt tildelt før satsningsplassering ikke gjelde for oppgjørsformål. Resultatet anses å være 0-0 når innsatsen plasseres. Oddsen for ditt valg, og valget av odds tilgjengelig vil reflektere dette faktum.

Halv Asian handicap

Halv Asian handicap utelukker muligheten for at en kamp ender uavgjort etter at Asian handicap har blitt påført.

Splitt Asian Handicap

Innsatser på splitt Asian Handicap (Quarter Asian Handicap) er delt med halvparten av den totale innsatsen på Asian handicap og halvparten av på halv Asian handicap. For å se eksempler på avgjørelser, gå til vår side fotballregler.

Regel 4-fradrag er en industristandard der et sitert fradrag er brukt for hver 1,00 enhet av valutaen vunnet.

Når bookmakere tilbyr odds på et arrangement, gjør de det og forventer at alle deltakerne skal delta. Når en deltaker ikke stiller på et arrangement vil et regel 4-fradrag brukes på alle spill plassert før strykingen, for å gjenspeile den reduserte mengden av konkurrenter.

Størrelsen på fradraget er avhengig av oddsen for deltakere som ikke stiller, på tidspunktet for strykingen, desto mindre oddsen er, jo større Regel 4-fradrag.

Resultatet av en virtuell event bestemmes av en Random Number Generator (RNG).

Hver deltager i en virtuell event er vektet i henhold til oddsen som vises. Deltagere med høyere odds har en lavere sjanse til å vinne, men genererer høyere tilbakebetaling.

Random Number Generator (RNG) har blitt uavhengig testet og akkreditert av eCOGRA i henhold til den britiske spillkommisjonens dokument for tekniske standarder (TSD): Remote Gambling and Software Technical Standards, juni 2017.

Tjenesten Livekamp-varsel er tilgjengelig via bet365-appen, og lar deg holde deg oppdatert på utvalgte sportsbegivenheter.

Når du har installert bet365-appen, må du sørge for at du tillater push-varslinger til enheten når du blir bedt om det, for å motta varsler.

Varsler sendes direkte til din mobile enhet, og du kan velge hvilken type varsling du ønsker å motta.

For ytterligere informasjon, se vår side for Livekamp-varsel.