Mest populære - Ofte stilte spørsmål

Kontobegrensninger kan settes på kontoen din for å hjelpe deg å håndtere, hvor mye tid du bruker på siden.

Du kan se og oppdatere restriksjonene, du har valgt på siden Kontobegrensninger på nettsiden. Når du har logget inn kan seksjonen Kontobegrensninger finnes via rullegardinmenyen Tjenester i øvre høyre hjørne > Min konto > Din konto > Ansvarlig spilling > Kontobegrensninger, alternativt, hvis du er logget inn på en datamaskin, kan du finne seksjonen her.

Alle innstramminger vil tre i kraft umiddelbart. Om du senker grensene vil det ta 7 dager fra nå.

Rediger spill gir deg muligheten til å legge til, bytte eller fjerne valg på akkumulatorer, som ikke er avgjort, både på pre-match og Liveodds. For single spill som ikke er avgjort, har du muligheten til å bytte eller legge til valg.

Om godkjent av oss, kan du legge til, bytte eller fjerne valg og plassere ditt redigerte spill for den nye innsatsen som vises på kupongen. Den nåværende Avslutt spill-verdien vil brukes som den nye innsatsen. Og alle spill vil oppdateres for å reflektere liveodds.

Dersom din Rediger spill-forespørsel er suksessfull, vil ditt spill plasseres med ny innsats, og dine redigerte valg vil vises i Mine spill.

Du kan redigere et spill via Avslutt spill i Mine spill. Bare velg Rediger spill øverst i høyre på kupongen, som vil oppdatere for å la deg legge til, bytte eller fjerne valg etter ditt ønske.

Rediger spill-forespørsler kan være ikke suksessfull, dersom i løpet av godkjenningsprosessen, et marked har blitt suspendert eller oddsen har blitt endret.

For ytterligere detaljer om Rediger spill og fullstendige regler og vilkår, vennligst klikk her.

Hvis du har glemt dine innloggingsdetaljer, kan du bruke vår funksjon Glemt passord, som er tilgjengelig på web, mobil og nettbrett.

Web

For å få tilgang til funksjonen Glemt passord via web: Vennligst velg Glemt passord? i øvre høyre hjørne på nettsiden.

Mobil og nettbrett

For å få tilgang til funksjonen via mobil eller nettbrett: Vennligst velg Logg inn fra øvre høyre hjørne av nettsiden eller app'en. Du kan deretter velge Glemt passord? i det nederste venstre hjørnet av denne pop-up'en.

Ved å skrive inn e-postadressen som er registrert på kontoen din, ditt firesifrede sikkerhetsnummer og din fødselsdato, vil du kunne opprette et nytt passord for kontoen din, eller finne igjen brukernavnet ditt.

Det firesifrede sikkerhetsnummeret er et nummer du valgte da du åpnet din bet365 konto. Vi ber deg om å oppgi dette før eventuelle tiltak blir gjort på kontoen din, for å sikre at vi kommuniserer med den rette kontoinnehaveren.

Hvis du ikke klarer å huske din firesifrede sikkerhetskode, vennligst kontakt oss og oppgi følgende informasjon:

- Brukernavn
- Ditt fulle navn
- Din fødselsdato
- Den første linjen i din adresse og postnummer
- Din e-postadresse eller telefonnummer som er registrert på kontoen din, eller de fire siste sifrene på betalingstypen du har registrert på din konto (f.eks. kredittkort, Neteller, kontonummer osv.)
- Det firesifrede sikkerhetsnummeret som du ønsker å registrere på kontoen din.

Hvis du har noen problemer med å bruke Glemt passord, kontakt oss på kundeservice.

Funksjonen Avslutt spill, gir deg mer kontroll over spillene dine, og tilbyr deg en mulighet til å ta en avkastning før et event (valget du har spilt på) har blitt avsluttet. Når denne funksjonen er tilgjengelig kan du Avslutte et spill i sin helhet, eller du kan Avslutte deler av et spill, mens du lar det som gjenstår av innsatsen din, stå som levende.

Med Avslutt spill, trenger du ikke lenger å vente på at spillet ditt skal avsluttes naturlig: Med vår Avslutt spill-funksjon, har du muligheten til å følge valgene dine, og avslutte spillet på det tidspunktet du ønsker. Du kan også opprette en regel for ditt veddemål, så ditt veddemål automatisk lukkes, når Avslutt spill-beløpet som tilbys når den valgte verdien.

bet365 kan ikke garantere at funksjonen Avslutt spill vil være tilgjengelig på ditt valg. Når Avslutt spill er tilgjengelig, før eventet har startet, og vi ikke dekker, eller stopper å dekke eventet som Liveodds, vil Avslutt spill bli utilgjengelig, når eventet starter, eller når Liveoddsdekningen stopper. Avslutt spill vil ikke være tilgjengelig når markedet er suspendert.

Beløpet som tilbys ved avslutning av et spill, vil avhenge av hvordan det går med valget ditt/valgene dine, og kan være høyere eller lavere enn den opprinnelige innsatsen din. Dette lar deg garantere en fortjeneste, eller også minimere et potensielt tap.

For ytterligere informasjon om Avslutt spill og fullstendige regler og vilkår, vennligst klikk her.

Touch ID gir deg muligheten til å logge inn i bet365-app'en raskt og sikkert, ved å bruke fingeravtrykket ditt. Denne funkjsonen er tilgjengelig på kompatible Apple iOS-enheter. For fullstendige detaljer om tekniske krav: Vennligst klikk her, eller gå til seksjonen Tekniske problemer.

For å kunne bruke Touch ID, må det være aktivert i innstillingene på din enhet. Dette kan gjøres ved å velge Tjenester, Touch ID og PIN-kode - og følge instruksjonene på skjermen, for å scanne og lagre fingeravtrykket ditt.

Etter dette: Logg inn på bet365-appen som normalt, og du vil bli møtt av pop-up meldingen Logg inn raskere ved å bruke Touch ID. Bare trykk på Bruk Touch ID på pop-up'en, for å aktivere den for fremtidlige innlogginger.

Når Touch ID er aktivert: Trykk på Hjem-knappen, og om fingeravtrykket ditt matcher, vil du bli logget inn på kontoen din.

Hvis du bestemmer deg for at du ikke lenger ønsker å bruke innlogging med Touch ID, kan du slå det av via rullegardinmenyen Tjenester i øvre høyre hjørne av bet365-appen.

Forbli innlogget gir deg tilgang til din bet365-konto, uten å måtte skrive inn brukernavnet og passordet, hver gang du åpner bet365 på din mobil og nettbrett.

For å aktivere denne funksjonen på din mobil eller nettbrett, bare velg Forbli innlogget på pop-up meldingen for logg inn, for så å skrive inn ditt brukernavn og passord.

Om du skulle ønske å slå av Forbli innlogget, bare velg Logg ut, og neste gang du går inn på kontoen din, må du skrive inn ditt brukernavn og passord.

For å verifisere kontoen din, vil du måtte fullføre vår identifiseringsprosess (KYC).

Verifiseringen av kontoen din er en to-trinnsprosess, og det er en rekke raske og enkle muligheter tilgjengelige for deg, for å fullføre den. Du kan se dem i Identifiseringsprosess-seksjonen på nettsiden.

Når du er logget inn, vil identifiseringsprosess-seksjonen kunne nås via Tjenester-menyen i øvre høyre hjørne > Min Konto > Din Konto > Identifiseringsprosess, alternativt hvis du er pålogget via en datamaskin, kan du nå denne seksjonen her.

Hvis du har sendt inn dine dokumenter ved hjelp av Identifiseringsprosess-seksjonen på vår nettside, tar vi sikte på å gjennomgå dokumentene innen 48 timer. Når dette er fullført vil vi varsle deg via e-post.

Men vær oppmerksom på at grunnet stor arbeidsmengde, kan det ta opptil 72 timer å verifisere dokumenter som sendes inn via e-post. Når vurderingen er fullført vil vi varsle deg via e-post.

Om du allerede har sendt inn dokumentene dine via e-post, kan du fremskynde verifiseringen av kontoen din, ved å laste opp dokumentene dine via Identifiseringsprosess-seksjonen på nettsiden.

Når du logger inn, kan du gå til seksjonen for Identifiseringsprosessen via Tjenester-menyen i øvre høyre hjørne > Min Konto > Din Konto > Identifiseringsprosess. Alternativt, om du logger inn på en datamaskin, kan den åpnes her.

For å gjøre et innskudd til din bet365 konto må du være logget inn, velg så Innskudd fra menyen Tjenester øverst i høyre hjørne; alternativt, om du allerede er innlogget, klikk her. Dette vil føre deg til Innskuddsdelen av Min Konto. Herfra kan du velge ønsket betalingsmåte, sende den aktuelle betalingsdetaljer og registrere det på kontoen din.

Hvis du har registrert et debet-/kredittkort som betalingsmetode kan du bruke Hurtig innskudds-funksjonen, er dette tilgjengelig på alle enheter. Hvor du blir bedt om å oppgi sikkerhetskoden din, også kjent som CV2 (de tre tallene på baksiden av kortet ditt under signaturstripen), og det vil sette inn de midlene som kreves å dekke innsatsen uten å måtte navigere bort fra kupongen til banksiden.

Hvis du har noen problemer med innskudd til din bet365 konto, vennligst kontakt oss og vi vil prøve å løse dette for deg.

Du kan finansiere din bet365 konto ved hjelp av et bredt spekter av betalingsmetoder, inkludert debet-/kredittkort, bankoverføringer, ewallet-systemer eller forhåndsbetalte kuponger. For en fullstendig liste over alle betalingsmetoder og relatert informasjon, vennligst se vår Betalinger ved å velge Betalinger fra Hjelp-seksjonen og kan alternativt disse detaljene finner du her.

Godkjenningstiden til et uttak gjort fra din bet365 konto vil variere avhengig av hvilken betalingsmetode du bruker. For eksempel, et uttak gjort til kredittkort eller debetkort tar 2-5 virkedager. Dette skyldes normale bankprosedyrer, mens et uttak gjort via Skrill tar 24 timer.

For fullstendig informasjon om alle betalingsmetoder som er tilgjengelige og deres godkjenningstid, se under Betalingsseksjonen ved å velge Betalinger fra Hjelp-hovedmenyen, disse kan alternativt nås ved å trykke her.

Områder å vurdere når du krever en bonus er: Har du møtt de kvalifiserende betingelsene for bonusen, skrevet inn riktig ti-sifret tilbudskode og/eller møtt det opprinnelige gjennomspillingskravet som kreves for å låse opp bonusmidlene?

Du kan se spesifikke regler og vilkår for alle de aktive tilbudene på din konto via din bonustransaksjonshistorie. Dette kan nås via Tjenester-menyen i øvre høyre hjørne> Min Konto > Tilbud > Bonustransaksjonshistorie. Alternativt, om du er innlogget på en datamaskin, kan disse detaljene kan bli funnet her.

Alle våre kundeservicemedarbeidere får opplæring i å behandle saker vedrørende ansvarlig spilling, og er tilgjengelig for å snakke med deg om eventuelle problemer du måtte ha.

Vi tilbyr våre kunder en rekke muligheter for å hjelpe dem å håndtere deres spilleaktivitet, inkludert:

Informasjon om å beholde kontrollen

Aktivitetsadvarsel

Egenvurdering

Innskuddsgrenser

Pause

Selvekskludering

Foreldrekontroll

Hvis du ønsker å lære mer eller hvis du er bekymret over at gambling kan ha tatt over ditt (eller noen andres) liv, vennligst se vår ansvarlig spill-seksjon via linken på bunnen av siden, eller alternativt trykke her.

Vi prøver alltid å rette veddemål så fort som mulig, men for noen arrangementer er det nødvendig å vente på at de offisielle resultatene bekreftes før dette kan bli gjort. Dette kan skape en forsinkelse. Vi tar sikte på å avgjøre alle spill innen en time etter at arrangementet har tatt slutt og Liveoddsspill under arrangementet, der resultatet er tilgjengelig.

Vi har dedikert en seksjon til regler som kan nås via Tjenester-menyen i øvre høyre hjørne > Hjelp > Regler. Alternativt kan informasjonen bli funnet her.