Mest populære - Ofte stilte spørsmål

Vennligst kontakt oss for hjelp til å nullstille ditt firesifrede sikkerhetsnummer.

Når du kontakter oss, vil du bli bedt om å bekrefte kontodetaljer, samt personlige detaljer for å kunne bekrefte din identitet, og for å tillate oss å opprette et nytt sikkerhetsnummer på kontoen din.

Du vil bli bedt om å bekrefte følgende detaljer:

- Ditt brukernavn
- Ditt fulle navn
- Din fødselsdato
- Den første linjen av adressen din, og din postkode
- Din e-postadresse eller telefonnummer som er registrert på kontoen din
- Dato og sum på ditt seneste innskudd eller uttak på kontoen eller de fire siste sifrene på den betalingsmetoden som er registrert på din konto (f.eks kreditt- eller debetkortnummer).
- Et firesifrede sikkerhetsnummer som du ønsker å registrere på kontoen din.

Rediger spill gir deg muligheten til å legge til, bytte eller fjerne valg og øke innsatsen på spill som ikke er avgjort, både på pre-match og Liveodds. Du kan også bruke funksjonen til å endre din spilltype, til enhvert tilgjengelig multispillvalg. For eksempel, du har muligheten til å endre din trippel, som ikke er avgjort, til tre dobler.

Besøk vår side Rediger spill for ytterligere detaljer om hvordan å bruke Rediger spill og fullstendige regler og vilkår.

Lage et spill gir deg muligheten til å lage ditt eget personlige pre-match spill på enhver fotballkamp. Ved å velge utfall fra de mest populære markedene og legge dem til spillet ditt, kan du kalkulere din odds. For eksempel kan du velge Første målscorer, Begge lag til å score og antall cornere til å lage ett singelspill med oddsen for de kombinerte valgene.

Besøk siden Lage et spill for ytterligere detaljer om hvordan du bruker Lage et spill, og fullstendige regler og vilkår.

For å huske ditt brukernavn, eller for å nullstille ditt passord, bruk vår funksjon Glemt passord.

Hvis du ikke klarer å huske din firesifrede sikkerhetskode, vennligst kontakt oss for ytterligere informasjon.

Avslutt spill, gir deg mer kontroll over spillene dine, og tilbyr deg en mulighet til å ta en avkastning før et event har blitt avsluttet. Når denne funksjonen er tilgjengelig kan du Avslutte et spill i sin helhet, eller du kan Avslutte deler av et spill, mens du lar det som gjenstår av innsatsen din, stå som levende.

Du kan også opprette en regel for å avslutte hele eller deler av ditt spill automatisk, når Avslutt spill-verdien når en valgt verdi.

For ytterligere detaljer og fullstendige regler og vilkår, se vår side for Avslutt spill.

Touch ID gir deg muligheten til å logge inn i bet365-appen raskt og sikkert, ved å bruke fingeravtrykket ditt. Denne funksjonen er tilgjengelig på kompatible Apple iOS-enheter .

For å kunne bruke Touch ID, må det være aktivert i innstillingene på din enhet. Dette kan gjøres ved å velge Tjenester, Touch ID og PIN-kode - og følge instruksjonene på skjermen, for å skanne og lagre fingeravtrykket ditt.

Etter dette: Logg inn på bet365-appen som normalt, og du vil bli møtt av pop-up meldingen Logg inn raskere ved å bruke Touch ID. Bare trykk på Bruk Touch ID på pop-up'en, for å aktivere den for fremtidige innlogginger.

Når Touch ID er aktivert, åpne appen og trykk på Hjem-knappen, og om fingeravtrykket ditt matcher, vil du bli logget inn på kontoen din.

Hvis du bestemmer deg for at du ikke lenger ønsker å bruke innlogging med Touch ID, kan du slå det av via rullegardinmenyen Tjenester i øvre høyre hjørne av bet365-appen.

Forbli innlogget gir deg tilgang til din konto, uten å måtte skrive inn innloggingsdetaljene dine, hver gang du åpner bet365 på din mobil eller nettbrett.

For å aktivere denne funksjonen, velg Forbli innlogget på pop-up meldingen, og skriv inn ditt brukernavn og passord.

For å slå av denne funksjonen, velg Logg ut og neste gang du forsøker å få tilgang til din konto, vil du bli bedt om å skrive inn ditt brukernavn og passord.

Det er viktig at vi er i stand til å identifisere våre kunder, for å overholde regulatoriske krav, og for å ivareta kontosikkerhet. For å oppnå dette kan vi be om identifisering fra våre kunder.

Vi kaller denne prosessen for identifiseringsprosess (KYC). Besøk vår side Identifiseringsprosess (KYC), som inneholder en beskrivelse av våre krav for identifiseringsprosess, og som veileder deg problemfritt gjennom verifiseringsprosessen.

Verifiseringen må fullføres før du kan foreta et uttak.

Den raskeste måten å verifisere dokumentene dine på, er å laste dem opp via seksjonen Identifiseringsprosess på nettsiden. Vi vil forsøke å vurdere dine dokumenter innen 48 timer. Avhengig av mengden, kan alle sendte e-poster ta opp til 72 timer for oss å vurdere. Når vurderingen er fullført, vil vi kontakte deg via e-post.

Om du ikke kan benytte opplastings-funksjonen, kan du ta et bilde av dokumentet ditt med din smarttelefon eller kamera, og sende til oss på e-post, til documents@bet365.com. Vennligst husk å inkludere ditt brukernavn og firesifrede sikkerhetsnummer, og vær sikker på at dokumentet er leselig.

Du kan innbetale midler via siden Innskudd, hvor du også kan velge, legge til eller redigere betalingsdetaljer.

Dersom du har lagt til et debet- eller kredittkort for å finansiere kontoen din, lagres kortdetaljene på kontoen din for fremtidige transaksjoner. Du vil også ha muligheten til å benytte den beleilige funksjonen Hurtiginnskudd. Hvor du kan forespørre å plassere et spill og ha utilstrekkelig med midler på kontoen din, du vil også bli bedt om å skrive inn ditt korts sikkerhetsnummer (CV2 – de siste tre tallene på signaturstripen på baksiden av kortet ditt), og midlene som kreves for å dekke innsatsen på spillet ditt vil settes inn.

Dersom du har noen problemer med innbetaling av midler, vennligst se avvist innbetaling informasjonen for ytterligere assistanse.

Innskudd kan gjøres øyeblikkelig med debet- og kredittkort, forhåndsbetalte vouchers og ewallet-systemer.

Godkjenningstiden for innskudd eller uttak vil variere avhengig av din betalingsmetode. For fullstendige detaljer relatert til godkjenningstid, vennligst se vår side for Betalinger.

Vi prøver alltid å avgjøre veddemål så fort som mulig. For noen arrangementer er det nødvendig å vente på at de offisielle resultatene bekreftes før dette kan bli gjort, dette kan forårsake en forsinkelse. Vi tar sikte på å avgjøre alle spill innen én time etter at arrangementet har tatt slutt og Liveoddsspill under arrangementet, der resultatet er tilgjengelig.