Mest populære - Ofte stilte spørsmål

Vennligst kontakt oss for hjelp til å nullstille ditt firesifrede sikkerhetsnummer.

Når du kontakter oss, vil du bli bedt om å bekrefte kontodetaljer, samt personlige detaljer for å kunne bekrefte din identitet, og for å tillate oss å opprette et nytt sikkerhetsnummer på kontoen din.

Du vil bli bedt om å bekrefte følgende detaljer:

- Ditt brukernavn
- Ditt fulle navn
- Din fødselsdato
- Den første linjen av adressen din, og din postkode
- Din e-postadresse eller telefonnummer som er registrert på kontoen din
- Dato og sum på ditt seneste innskudd eller uttak på kontoen eller de fire siste sifrene på den betalingsmetoden som er registrert på din konto (f.eks kreditt- eller debetkortnummer).
- Et firesifrede sikkerhetsnummer som du ønsker å registrere på kontoen din.

Kontorestriksjoner kan settes på kontoen din for å hjelpe deg å håndtere, hvor mye tid du bruker på siden.

Du kan se og oppdatere restriksjonene som du har valgt i seksjonen Kontorestriksjoner på nettsiden.

Alle innstramminger vil tre i kraft umiddelbart. Om du senker grensene vil det ta 7 dager.

Rediger spill gir deg muligheten til å legge til, bytte eller fjerne valg, på spill som ikke er avgjort, både på pre-match og Liveodds. Du kan også bruke funksjonen til å endre din spilltype, til ethvert tilgjengelig multispillvalg. For eksempel, du har muligheten til å endre din trippel, som ikke er avgjort, til tre dobler.

Besøk vår side Rediger spill for ytterligere detaljer, og fullstendige regler og vilkår.

For å huske ditt brukernavn, eller for å nullstille ditt passord, bruk vår funksjon Glemt passord.

Hvis du ikke klarer å huske din firesifrede sikkerhetskode, vennligst kontakt oss for ytterligere informasjon.

Avslutt spill, gir deg mer kontroll over spillene dine, og tilbyr deg en mulighet til å ta en avkastning før et event har blitt avsluttet. Når denne funksjonen er tilgjengelig kan du Avslutte et spill i sin helhet, eller du kan Avslutte deler av et spill, mens du lar det som gjenstår av innsatsen din, stå som levende.

Du kan også opprette en regel for å avslutte hele eller deler av ditt spill automatisk, når Avslutt spill-verdien når en valgt verdi.

For ytterligere detaljer og fullstendige regler og vilkår, se vår side for Avslutt spill.

Touch ID gir deg muligheten til å logge inn i bet365-appen raskt og sikkert, ved å bruke fingeravtrykket ditt. Denne funksjonen er tilgjengelig på kompatible Apple iOS-enheter .

For å kunne bruke Touch ID, må det være aktivert i innstillingene på din enhet. Dette kan gjøres ved å velge Tjenester, Touch ID og PIN-kode - og følge instruksjonene på skjermen, for å skanne og lagre fingeravtrykket ditt.

Etter dette: Logg inn på bet365-appen som normalt, og du vil bli møtt av pop-up meldingen Logg inn raskere ved å bruke Touch ID. Bare trykk på Bruk Touch ID på pop-up'en, for å aktivere den for fremtidige innlogginger.

Når Touch ID er aktivert, åpne appen og trykk på Hjem-knappen, og om fingeravtrykket ditt matcher, vil du bli logget inn på kontoen din.

Hvis du bestemmer deg for at du ikke lenger ønsker å bruke innlogging med Touch ID, kan du slå det av via rullegardinmenyen Tjenester i øvre høyre hjørne av bet365-appen.

Forbli innlogget gir deg tilgang til din konto, uten å måtte skrive inn innloggingsdetaljene dine, hver gang du åpner bet365 på din mobil eller nettbrett.

For å aktivere denne funksjonen, velg Forbli innlogget på pop-up meldingen, og skriv inn ditt brukernavn og passord.

For å slå av denne funksjonen, velg Logg ut og neste gang du forsøker å få tilgang til din konto, vil du bli bedt om å skrive inn ditt brukernavn og passord.

Det er viktig at vi er i stand til å identifisere våre kunder, for å overholde regulatoriske krav, og for å ivareta kontosikkerhet. For å oppnå dette kan vi be om identifisering fra våre kunder.

Vi kaller denne prosessen for identifiseringsprosess (KYC). Besøk vår side Identifiseringsprosess (KYC), som inneholder en beskrivelse av våre krav for identifiseringsprosess, og som veileder deg problemfritt gjennom verifiseringsprosessen.

Verifiseringen må fullføres før du kan foreta et uttak.

Hvis du har sendt inn dine dokumenter via Identifiseringsprosess-seksjonen på nettsiden, tar vi sikte på å gjennomgå dokumentene innen 48 timer. Når dette er fullført vil vi varsle deg.

Men vær oppmerksom på at grunnet stor arbeidsmengde, kan det ta opptil 7 dager å vurdere alle dokumenter. Når vurderingen er fullført vil vi varsle deg via e-post.

Når du logger inn, kan du gå til seksjonen for Identifiseringsprosessen via Tjenester i øvre høyre hjørne > Min Konto > Din Konto > Identifiseringsprosess, alternativt - om du er logget inn - kan den åpnes her.

Du kan innbetale midler via siden Innskudd, hvor du også kan velge, legge til eller redigere betalingsdetaljer.

Dersom du har lagt til et debet- eller kredittkort for å finansiere kontoen din, lagres kortdetaljene på kontoen din for fremtidige transaksjoner. Du vil også ha muligheten til å benytte den beleilige funksjonen Hurtiginnskudd. Hvor du kan forespørre å plassere et spill og ha utilstrekkelig med midler på kontoen din, du vil også bli bedt om å skrive inn ditt korts sikkerhetsnummer (CV2 – de siste tre tallene på signaturstripen på baksiden av kortet ditt), og midlene som kreves for å dekke innsatsen på spillet ditt vil settes inn.

Dersom du har noen problemer med innbetaling av midler, vennligst se avvist innbetaling informasjonen for ytterligere assistanse.

Du kan finansiere din bet365-konto med en rekke betalingsmetoder. Vennligst se vår side for Betalinger for ytterligere informasjon, for å hjelpe deg med å velge riktig betalingsmetode for din konto.

Innskudd kan gjøres øyeblikkelig med debet- og kredittkort, forhåndsbetalte vouchers og ewallet-systemer.

Godkjenningstiden for innskudd eller uttak vil variere avhengig av din betalingsmetode. For fullstendige detaljer relatert til godkjenningstid, vennligst se vår side for Betalinger.

Vi prøver alltid å avgjøre veddemål så fort som mulig. For noen arrangementer er det nødvendig å vente på at de offisielle resultatene bekreftes før dette kan bli gjort, dette kan forårsake en forsinkelse. Vi tar sikte på å avgjøre alle spill innen én time etter at arrangementet har tatt slutt og Liveoddsspill under arrangementet, der resultatet er tilgjengelig.

Vi har dedikert en seksjon til regler som kan nås via Tjenester-menyen i øvre høyre hjørne > Hjelp > Regler. Alternativt kan informasjonen bli funnet her.

For å spille på et enkeltspill, gjør et valg fra sportsmenyen og velg deretter ønsket marked. Velg de odds du ønsker, dette vil da automatisk bli lagt til kupongen. Når dette er på kupongen kan du skrive inn innsatsen du ønsker å satse. Hvis valget er rett, velg Plassér innsats.