Cookies Policy

Hjemmesiden til bet365 ("hjemmesiden") bruker cookies for å levere en bedre og mer personlig service til brukerne.

Retningslinjer for bruk av Cookies (Cookies Policy) forklarer hva cookies er, hvordan de brukes på hjemmesiden og hvordan man administrerer bruken av dem.

Hva er Cookies?

Cookies er små tekstfiler som inneholder en liten mengde informasjon som blir sendt til og lagret på datamaskinen, smarttelefon eller en annen enhet når du åpner en nettside. Cookies blir så sendt tilbake til det opprinnelige nettstedet for hvert påfølgende besøk eller til et annet nettsted som gjennkjenner cookien. Cookies er nyttige fordi de tillater et nettsted å gjenkjenne brukerens enhet.

Du finner mer informasjon om cookies på www.allaboutcookies.org.

Bruk av Cookies på hjemmesiden

Cookies blir brukt på vår hjemmeside av en rekke grunner. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, følgende:

(i) å tillate brukeren å logge inn på sin bet365 konto;
(ii) å tillate brukeren å velge innloggings preferanser;
(iii) å overvåke og samle informasjon om transaksjoner plassert på hjemmesiden; og
(iv) å forhindre svindel og for å generelt ivareta personvernet.

Cookies brukes generelt til å gi best mulig brukeropplevelse. Noen av de cookies vi bruker er avgjørende for at nettstedet skal operere.

bet365's bruk av cookies på hjemmesiden inngår i følgende kategoerier:

Økthandtering - dette er cookies som er essensielle for bruken av hjemmesiden, de behandler informasjon og gjør det mulig å navigere gjennom hjemmesiden.

Funksjonalitet - dette er cookies som lagrer informasjon som gjør det mulig for oss å huske brukerpreferanser som f.eks språk, mediainnstillinger, sorteringsinnstillinger etc. De brukes også til å forbedre brukeropplevelsen ved å f.eks. hindre at den samme informasjonen vises brukeren flere ganger.

Forhindre svindel - dette er cookies som lagrer informasjon som hjelper oss med å forhindre ulovlig bruk av hjemmesiden.

Sporing - dette er cookies som gjør det mulig for oss å lagre informasjon om hvordan brukeren landet på hjemmesiden. Dette er nødvendig for oss slik at vi hensiktsmessig kan betale våre samarbeidspartnere.

Analyse - Cookies tillater oss å gjenkjenne og telle antall brukere og følge brukerne sine bevegelser på vår hjemmeside. Dette hjelper oss med å forbedre måten nettsiden fungerer på, f.eks. ved å sikre at brukerne finner det de ser etter, og for å levere reklame og informasjon som er mer relevant for hver enkelt bruker og deres interesser og for å overvåke effekten av slik reklame og informasjon.

bet365 kan, fra tid til annen, bruke nøye utvalgte tredjeparts sporing og/eller analytiske cookies for å bistå i å forbedre nettsiden og bet365 sine tjenester for brukerne.

Der lenkene på hjemmesiden fører til tredjeparts nettsteder er det viktig å huske at disse nettstedene vil ha sine egne cookies og retningslinjer for personvern som styrer all informasjon du måtte oppgi. Hvis du velger å bruke noen lenkede tredjeparts nettsteder ber vi deg vennligst lese deres retningslinjer for cookies og personvern før du gjør dette.

Administrere Cookies

Hvis du ønsker å slette cookies som allerede er lagret på datamaskinen eller stoppe cookies som holder styr på dine surfemønstre på nettsiden kan du gjøre det ved å slette eksisterende cookies og/eller endre dine innstillinger (prosessen vil variere fra nettleser til nettleser). Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan du deaktiverer cookies eller endrer innstillinger kan du besøke www.allaboutcookies.org. Nettleserens "hjelp"-funksjon bør også fortelle deg hvordan du gjør dette.

Vær oppmerksom på at ved å slette våre cookies eller deaktivere våre fremtidige cookies, kan du bli forhindret tilgang til visse områder eller funksjoner på nettstedet. For eksempel, hvis nettleseren er satt til å deaktivere 'session' cookies vil du ikke kunne logge deg på din bet365 konto.

Detaljer om hvordan bet365 beskytter ditt personvern er nedfelt i vår Personvernerklæring.